www.car.cz
 

Valaška připravuje vybírání i zpravodaj. Budou dva druhy vstupného.
     tisková zpráva


TISKOVÁ INFORMACE č. 7
REGULACE DIVÁKŮ NA RYCHLOSTNÍCH ZKOUŠKÁCH

Jako řada pořadatelů automobilových rallye přistoupili organizátoři 35. Rallye Matador Tatry – Valašská rallye 2004 k výběru vstupného na rychlostních zkouškách a do prostor servisního areálu vsetínské etapy. Pořadatelé použijí vybrané částky na úhradu oprav vozovek rychlostních zkoušek, úklid prostor rychlostních zkoušek a úhrady škod způsobených diváky třetím osobám. Na rychlostní zkoušky v okolí Púchova a servisního areálu na parkovišti u Matador, a, s., je vstup volný.

PRO NÁVŠTĚVNÍKY JSOU PŘIPRAVENY DVA TYPY LÍSKŮ:

1. Permanentní lístek s označením ÚČASTNICKÝ LÍSTEK v ceně 100 Kč/120 Sk pro osobu.

2. Jednotlivé lístky na rychlostní zkoušky a do servisního areálu s označením JEDNORÁZOVÝ ÚČASTNICKÝ LÍSTEK v ceně 30 Kč za osobu
. Děti do dvanácti let v doprovodu rodičů, či dospělé osoby mají vstup zdarma. Jednorázové lístky v ceně 30 Kč za osobu budou výhradně v prodeji na výběrčích místech na příjezdových trasách k jednotlivým rychlostním zkouškám a před vstupem do servisního areálu. Zde si mohou návštěvníci zakoupit i permanentní lístky. Vytipovaná divácká místa budou označeny.

K těmto lístkům se bude vydávat zpravodaj rallye: v sobotu - seznam převzatých posádek, rozhovory, foto atd.

Při zakoupení visačky s označením ÚČASTNICKÝ LÍSTEK se diváci dostanou do následujících prostor:

Sobota 1. května 2004

RZ 1 Hošťálková - Rajnochovice
RZ 2, 5, 8 Malhotice - Kladeruby
RZ 3, 6, 9 Kramolišov – Vesník
RZ 4, 7 Hošťálková - Chvalčov

Servisní areál

1. května Vsetín (cesta č. I/57, směr Valašské Meziříčí)

Z hlediska hladké průchodnosti diváků výběrčím místem doporučují pořadatelé zakoupení ÚČASTNICKÝCH LÍSTKŮ v předprodeji. Další prodej účastnických lístků bude probíhat při výdeji itinerářů soutěžícím, v prostoru technické přejímky, startu rally a ve stánku Tiskdruck Velímský.

Roman ORDELT,
tiskový tajemník
Rallye Matador Tatry-Valašská rallye
Agentura ZLIN PRESS production

V Púchově 14. dubna 2004












 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose