www.car.cz
 

Více hudby na cestách s iPodem a USB rozhraním
     2.7.2006 17:16 - tisková zpráva


Automobilka SEAT pružně reaguje na nejnovější multimediální trendy. Ve snaze stále dokonaleji uspokojovat potřeby zákazníků rozšiřuje seznam výbavy na přání pro modelové řady Ibiza, Córdoba, León, Altea a Toledo o rozhraní pro integraci audiopřehrávače iPod a přehrávačů MP3 i flash pamětí s rozhraním USB do audiosystému vozidla.

Rozhraní pro přehrávače iPod umožní připojit přístroje s kapacitou 2 až 60 GB, tedy modely iPod od třetí generace (iPod Photo, iPod Mini, iPod Video a iPod Nano), a tak přehrávat až 15 000 různých skladeb s možností komfortní obsluhy ve stylu „Plug and Play“. Pomocí adaptérů může být rozhraní přizpůsobeno různým velikostem přístrojů, takže zajišťuje jejich pevné přichycení. Přístroj se přes něj během jízdy zároveň dobíjí.

Svou oblíbenou hudbu si mohou v modelech SEAT vychutnat i vyznavači USB zařízení. Malé paměťové moduly a MP3 přehrávače se zasazují do přímo do USB konektoru rozhraní, větší přehrávače lze připojit přes propojovací kabel. K podporovaným formátům patří MP3, WAV, WMA a OGG Vorbis.

Pokud je po propojení uvedených zařízení s audiosystémem vozu jako zdroj signálu zvolen integrovaný přehrávač CD, je nový zdroj identifikován a řidič může využívat všech obvyklých funkcí autorádia – například libovolně přeskakovat skladby, vyhledávat tituly nebo zvolit náhodný výběr skladeb. Při vypnutí si systém uloží nastavení do paměti a po opětovném zapnutí pokračuje produkce od posledně přehrávané skladby.

Systém umožňuje načíst až šest složek s hudbou, které se na jeho displeji nebo na displeji navigačního systému zobrazí podobně jako disky z CD měniče. Kombinace připojení zařízení iPod či USB s CD měničem není možná. Všechny modely řad León, Altea a Toledo vybavené autorádiem s MP3-kompatibliním přehravačem CD (sériově ve výbavě Stylance) budou nově sériově vybavovány i konektorem Aux-in, umístěným na středové konzole, který umožní připojení externích zdrojů zvuku a jejich přehrávání prostřednictvím reproduktorů ve vozidle.

U modelů Ibiza a Córdoba bude tento vstup dodáván na přání. Zákazník tak bude mít možnost se rozhodnout, jaké rozhraní ve svém voze preferuje – Aux-in, rozhraní pro integraci audiopřehrávače iPod či USB rozhraní do audiosystému vozidla.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose