www.car.cz
 

Ve festivalových autech v Karlových Varech se jako první svezly děti
     2.7.2006 17:33 - tisková zpráva


Ceremoniál vítání významných návštěvníků karlovarského filmového festivalu si jako první vyzkoušelo 34 dětí z dětských domovů. Před grandhotel Pupp je z předchozího výletu přivezly limuzíny Audi, na červeném koberci je osobně přivítal prezident festivalu Jiří Bartoška, a po slavnostním přípitku následovalo fotografování ve stylu filmových celebrit.

 „Ráda jsem si zkusila, co v Karlových Varech zažívají slavní herci," říká třináctiletá Bára Říhová. Čtrnáctiletý Standa Staněk jí doplňuje: „Moc se nám líbil i výlet na rozhlednu, na kterou jsme jeli v hodně silných audinách". Kluci byli nadšení i z toho, že se svezli ve stejné limuzíně, která hrála v jejich oblíbeném filmu Kurýr II. Dětem z dětských domovů Karlovy Vary a Ostrov bylo k dispozici celkem 12 vozů Audi A8L s osmiválcem 4,2 litru a dvanáctiválcem o objemu 6,0 litru, které budou po dobu festivalu vozit ty nejvýznamnější návštěvníky.

„Jsme rádi, že jsme mohli dětem z dvou dětských domovů zpříjemnit závěr školního roku. Jejich radost nás opravdu potěšila", uvedl Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group, která celou akci připravila. Poznamenal také, že flotilu 55 vozů Audi nyní na festivalu čeká náročná každodenní služba. V permanenci budou vedle limuzín i kabriolety a také nové SUV modely Audi Q7.

Import Volkswagen Group

 

Tiskové informace, ceníky a technická data v el. podobě najdete na www.audi.cz

Audi je celosvětově uznávaným konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už jedenáct let nepřetržitě rostou, v roce 2005 automobilka Audi prodala 829 100 vozů, což představuje meziroční nárůst o 6,4 %. Značce Audi se dařilo především na západoevropském trhu, kde její odbyt stoupl o 7 % na 599 tisíc vozů. Prodeje automobilů Audi na tuzemském trhu rostou už 11 let po sobě:

* Vloni se v ČR prodalo 2543 automobilů Audi, což oproti 2140 vozům prodaným v roce 2004 představuje nárůst o více než 18 %. * V roce oslav 25 let quattro byl každý druhý prodaný vůz Audi je s pohonem quattro®, * Audi je nejúspěšnější prémiovou značkou na českém trhu.

PR


 
 
Fotogalerie:   Fotopád: Hegny - Staré Město, foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose