www.car.cz
 

Tisková zpráva k dnes zahájené akci Matador Tuning party 2006
     2.7.2006 17:40 - tisková zpráva


První stovky nablýskaných, upravených automobilů dorazily dnes po poledni do areálu letiště v Hradci Králové, kde začal pátý ročník akce Matador Tuning party 2006.

Letiště bude až do nedělního dopoledne patřit majitelům a fanouškům upravených automobilů a motocyklů, na programu jsou nejrůznější soutěže, například o rychlost ve sprintu na 400 metrů, o nejkrásněji upravený vůz, nejrychlejší motodragster či klání o majitele nejhlasitějšího audiosystému.

Během pátečního a sobotního programu jsou připravená také vystoupení kaskadérů, například Pavla Vika či skupiny Stunt Petra Hnětkovského, vystoupení automobilu Jet turbine car, který je vybavený turbínou ze stíhacího letounu a disponuje neuvěřitelnou silou 10.000 koní.

Pro návštěvníky jsou připraveny také dvě podia, na jednom bude znít taneční hudba, druhé nabídne vystoupení různých rockových formací. Bližší informací o akci, fotogalerii či názory návštěvníků můžete najít na webových stránkách akce www.tuningparty.cz.

Informace Vám také podá Radek Bervid e-mail: info@tuningparty.cz


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí za FIA GT 2006 v Brně od Jirky Navrkala - 2,část

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose