www.car.cz
 

Speciální autobusy Continental na FIFA 2006
     5.7.2006 21:01 - tisková zpráva


Na cestě za fotbalem:

 

Speciální cestovní autobusy Continental směřují na jednotlivá utkání MS ve fotbale FIFA 2006.

 

Oficiální partner MS ve fotbale FIFA 2006 pozval spoustu svých zákazníků a zaměstnanců na jednotlivá utkání.

Mnoho hostů z oblasti výroby pneumatik přijede z velkých dálek sledovat zápas MS ve fotbale. Třicet osm speciálních autobusů na pneumatikách HSL 1 s fotbalovou bočnicí zajistí, aby se hosté v pořádku dopravili na stadiony.

K dokonalosti komunikaci značky Continental v rámci MS ve fotbale přispívá i design luxusních autobusů, atraktivní černá barva s velkým oranžovým logotypem Continental.

 

Continental objednal celkem 38 speciálních autobusů, ve kterých budou hosté Continentalu cestovat během MS ve fotbale po Německu. Lesklé černé autobusy s gigantickým oranžovým logotypem Continental jsou obuty pneumatikami HSL 1 v rozměru 295/80 R 22.5 – speciální fotbalovou edicí pneumatik se žlutým logotypem a fotbalovou bočnicí.

 

Continental si pro tuto příležitost vybral nejnovější automobusy  Mercedes’ Travego. S celkovou délkou cca 13,5 metrů je Travego stále dostatečně manévrovatelný i v úzkých uličkách a a nabízí pohodlné sezení pro 57 cestujících.  Luxusní cestovní autobusy jsou ideálním řešením pro dopravu fotbalových fanoušků na stadiony. S maximální hmotností 24 tun a výkonem motoru 338 KW dosáhnou hravě rychlosti 100 km/h, která je na německých dálnicích autobusům dovolena.

 “S těmito cestovními autobusy chceme samozřejmě dále zviditelnit Continental v místech konání fotbalových utkání a ještě více značku Continental s fotbalem propojit”, řekl  Bc. Libor Heger, brand manager nákladních pneumatik Continental.

“Velmi důležitá je pro nás i bezpečnost a pohodlí našich hostů při cestách za fotbalem, o což se v nemalé míře zaslouží i naše pneumatiky pro autobusy, pro něž je charakteristický tichý provoz, krátká brzdná dráha i dlouhá životnost”.

Continental nabízí komplexní informace o Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006 na adrese www.contisoccerworld.com, včetně podrobných portrétů všech 32 týmů a jejich hvězd, exkluzivních rozhovorů a zpráv, plus dalších zpráv o činnosti korporace Continental v souvislosti s fotbalem.

 

Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2005 dosáhla obratu 13,8 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 81.000 lidí.

 

Continental je oficiálním partnerem Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006TM, které se bude konat v Německu. Další informace najdete na adrese www.conti-online.com a www.ContiFanWorld.com.

 

Barum Continental spol. s r. o.

Divize marketing

 

Otrokovice, červen 2006

 PR


 
 
Fotogalerie:   Hustopeče 2006 od Sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose