www.car.cz
 

ARMIN SCHWARZ se vrací do Fabie WRC
     tisková zpráva


Soutěžní tým Škoda Motorsport má již kompletní posádky; partnerem finské stálice Toniho Gardemeistera bude nově Němec Armin Schwarz, který se do služeb značky Škoda vrací po dvou letech. Tým podepsal se Schwarzem (40) dvouletý kontrakt. Jeho spolujezdcem bude Manfred Hiemer.

Armin Schwarz byl pilotem týmu Škoda Motorsport již v letech 1999 – 2001, kdy se intenzivně pracovalo na vývoji Octavie WRC, vůbec prvního vozu Škoda kategorie World Rally Car. Během spolupráce s mladoboleslavským týmem dojel mj. čtvrtý na Rallye Monte Carlo (2001) a ve stejném roce vedl proslulou Safari rallye, aby nakonec dovedl Octavii WRC do cíle na 3. místě.

Hlavní prioritou týmu Škoda Motorsport v roce 2004 bude intenzivní vývoj Fabie WRC, v mistrovství světa absolvuje vybrané soutěže. První start Toniho Gardemeistera a Armina Schwarze je předběžně plánován na Rallye Akropolis (4. – 6. června 2004).
tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose