www.car.cz
 

Květnová Labská Eurocenter Rallye i s bratry Vojtěchovými
     tisková zpráva


Potěšující zprávou pro příznivce soutěží je, že se Labské Eurocenter Rallye, která probíhá 7. a 8.května t.r., zúčastní loňský mistr republiky v rallysprintech Štěpán Vojtěch i jeho bratr Tomáš Vojtěch oba dva s vozy Peugeot 206 WRC. Jejich atraktivní styl jízdy a nádherné speciály vyniknou především na RZ1 Prologu, který se jede jako superspeciálka přímo v centru města, avšak mimo domy pod rozsvícenými hradeckými "lízátky".

Vojtěch v Okříškách ještě ve starých barvách. foto Ivo NesrovnalStejně tak nově zařazená rychlostní zkouška s délkou přes sedm kilometrů, která se jede na úzké silničce bez příkopů a stromů, bude pro diváky velmi vděčným místem. Je zde vidět z jednoho místa přes jeden a půl kilometru trati vedoucí množstvím zatáček všech poloměrů.

Páteční šou na Velkém nám. v Hradci Králové zpestří divákům čekání na slavnostní start vlastních posádek známé kapely Poutníci a Oválná spolu s trialovým vystoupením na vracích aut. Vše ozdobí mažoretky a krásné modelky, které uvedou jednotlivé posádky na startovní rampu.

- časový harmonogram , mapy

Oficiální stránky: http://www.labskarallye.cz
a www.cmpr.cz


tisk info

Jaroslav Křapka
AAS Communications

Dole : fotky z Pelhřimova 2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose