www.car.cz
 

Jiří Mrkývka má pro víkendové Brno i následující MS domluven špičkový motocykl
     13.7.2006 10:03 - Pavel Jelínek


Na startu víkendové šampionátu  silničních motocyklů v Brně by se měli představit také našipřední jezdci z kategorie superbiků Jiří Mrkývka, Jiří Dražďák, Marek Svoboda a Miloš Čihák, kteří ovšem dostali divokou kartu na závod mistrovství světa superbiků, který se pojede v Brně o týden později.

To ovšem může být malý problém,  neboť  funkcionáři se vyznamenali  přípisem, že jezdci, kteří  dostali divokou kartu (  u stálých jezdců je to samozřejmé) nemohou na stejné trati  startovat. Ředitelství závodu   situaci  tedy nyní  řeší a snad  se  vše vyjasní  ve prospěch kvalitního startovního pole.

Připomeňme, že Brňan Jirka Mrkývka startoval v mistrovství světa superbiků v minulých sezonách pravidelně. Letos se mu ale nepodařilo sehnat nový motocykl, a proto se představí pouze jednorázově doma v Brně.

"Pojedu na loňském stroji Ducati od  Karačiho. Je  to  špičkovámotorka, nejlepší, na jaké jsem dosud jel..... Domácí šampionát o víkendu beru jako přípravu na mistrovství světa, neboť v letošní sezoně jsem mnoho netrénoval. Objel jsem pouze třicet okruhů," řekl na  tiskové  konferenci Jirka Mrkývka.

No a pokud vyhraje  hloupost některých funkcionářů nad logikou a uvedení  jezdci  dostanou  zákaz startovat, Mrkev by zřejmě  alespoň využil možnosti   testovat motorku a  najezdit spousty chybějících  tréninkových koleček. Jel by pouze  tréninky..... Ale snad pojede  i vlastní závod.


 
 
Fotogalerie:   ME motocyklů - Most - Stocksport 600ccm - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose