www.car.cz
 

Josef Semerád poprvé na Kopné. A hned s body a stříbrem
     14.7.2006 07:57 - tisková zpráva


Kopná byla pro nás s Bohoušem až doteď maličkým strašáčkem. Ze tří startů jsme dvakrát nedokončili pro opuštění trati, z toho jednou jsme se omotali - jak domácí říkají - okolo trnky.

Letos nám bylo jasné, že všechny posádky z okolí se budou chtět vytáhnout a většině se to i povedlo. Nás na obvykle složité trati porazil v absolutní klasifikaci jen Odložilík, ale JEN píšu s radostí, protože Barvík po nás šel opravdu natvrdo a nám nezbylo, než zachovat chladnou hlavu a jet především na čas.

Před poslední zkouškou, kterou jsme zatím vždy o hodně prohráli, nám nezbylo, než jet vabank. Jediné, co nám hrálo do noty bylo, že se jela obráceně, než byli všichni zvyklí. Vyhráli jsme ji, ale to jsme se dozvěděli asi po deseti minutách po našem dojezdu. Barvík jel dost daleko za námi a tak to napětí bylo celkem nekonečné....

Celkem vzato jsme nadšeni z výsledku a jen doufáme, že se soupeřům bude dařit stejně i na tratích vzdálených od domova.

Za výkony podávané zde patří absolutorium jak Odložilíkovi, Barvíkovi, tak i ostatním sedmi domácím posádkám na prvních deseti místech. Vozy kategorie WRC samozřejmě nepočítám. Rád bych také vyzdvihl výkon Pepy Petáka, který také ukázal, jak velký bojovník je.

Kopná je tedy za námi a my se těšíme na Pelhřimov.

Tak ahoj v Pelhřimově.

Pepa Semerád


 
 
Fotogalerie:   Rallysprint Kopná 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose