www.car.cz
 

GP Německa : Smrž nespokojen se svým výkonem, ale dojel pro dva body, Abra spadl
     16.7.2006 20:32 - tisková zpráva


Motorrad GP Deutschland
16. července – Závod


Karel Abraham
Pro pád závod nedokončil

 
„Do závodu jsem chtěl co nejlépe odstartovat a být v rychlé skupince. Bohužel se mi start nepovedl, protože červená světla svítila moc dlouho a spojka byla moc horká. V první zatáčce jsem byl dokonce poslední. Když jsem se dostal do rychlého tempa, tak jsem začal dojíždět skupinku přede mnou.

Dojel jsem posledního v té skupince a pokusil se ho předjet. Bohužel mě to nevyšlo a při nájezdu do zatáčky mě podjelo přední kolo. Pokusil jsem se ještě znovu vyjet, ale motorka nešla nastartovat.” 


Kuba Smrž
14. místo ( ztráta na prvního : 52.317 )

 
Ve warm upu jsme ještě zkoušeli jiné nastavení a zadní gumu, ale protože jsme jeli jako první už v 9 hodin, bylo celkem chladno a velice to klouzalo. Do závodu jsme tedy raději zvolili měkčí směs. Na startu jsem měl opět dobrou reakci, ale potom jsem ztratil a v prvním kole jsem příliš váhal a ztratil hodně míst. Pak jsem postupně zrychloval, jezdil ve skupině s Poggialim a Heidolfem, přičemž jsme dojeli Espargara, přes kterého jsem se nemohl dostat a Poggiali postupně ujížděl.

Měkká guma docela dost klouzala a ke konci jsem musel hodně opatrně a jediné s čím můžu být alespoň trošku spokojen, že jsem v posledním kole předjel Espargara a Heidolfa. Tento víkend byl snad nejhorší za posledních několik let a můj výkon byl více než podprůměrný. Necítil jsem se na motorce dobře a čím více jsem se snažil, tím to bylo horší.

Teď co nejrychleji zapomenout a v Brně začít znova od začátku. Hlavně bych chtěl poděkovat mému týmu, který mě velice podpořil a celý víkend se snažil vyjít mi v nastavení a všem ostatním co nejvíce vstříc.Už se těším na domácí závod a v letní pauze udělám všechno pro to, abych byl co nejlépe připraven opět bojovat o přední umístění.”

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Bohemia od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose