www.car.cz
 

Gauloises Grand Prix BRNO - vstupenky levnější do konce dubna
     tisková zpráva


PŘEDPRODEJ VSTUPENEK

Gauloises Grand Prix České republiky 2004

Po loňské sezóně, kdy se nám podařilo významně zvýšit předprodej jak v České republice, tak v zahraničí, jsme pro letošní Velkou cenu zahájili předprodej vstupenek již v prosinci loňského roku, což je vůbec poprvé v novověké historii. Ceny vstupenek byly nastaveny stejně jako v loňském roce. Velmi nemilé překvapení nám však přinesla vládní opatření se změnou sazby daně z přidané hodnoty.

Bohužel dojde ke změně sazby vstupenek u sportovních akcí z 5 na 19% DPH, a to od 1. května 2004. Přestože je již celá emise vstupenek jak předprodejních, tak pro přímý prodej vytištěna, znamená to pro naši společnost velmi bolestivou ztrátu, která s sebou ponese nutný tisk vstupenek nových.

Bylo nutné najít rovnováhu mezi cenami vstupného, a proto jsme se rozhodli zanechat ceny vstupenek v předprodeji na stejné úrovni. Proto chceme apelovat na diváky, aby pokud možno co nejvíce využili skvělých cen se stávající 5% DPH do konce dubna!

AMD

oficiální stránky : www.automotodrombrno.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose