www.car.cz
 

General Automobil má za nového šéfa bývalého obch. ředitele Rolls-Royce
     19.7.2006 17:59 - tisková zpráva


Keith Sanders managerem General Automobil

 

General Automobil, a.s., prodejce nových vozů značek Škoda, Opel a Honda, dceřiná firma společnosti AAA AUTO, má nového generálního ředitele. Stal se jím Angličan Keith Sanders, bývalý obchodní ředitel Rolls-Royce Motor Cars Ltd.    

 

Keith Sanders působil většinu profesního života v automobilovém průmyslu. Po studiu ekonomie pracoval 13 let na několika manažerských postech ve Ford Motor Co Ltd. Poté pracoval čtyři roky pro Nissan UK Ltd. jako regionální ředitel prodeje, šest let jako ředitel prodeje pro Toyota Ltd. a šest let jako ředitel prodeje a marketingu v Rolls-Royce Motor Cars Ltd.

 

General Automobil by se měl pod vedením Keithe Sanderse posunout mezi největší prodejce nových vozů v Česku. Jeho hlavním úkolem je rozšíření a rozvoj dealerské sítě. Kromě akvizic dalších dealerství plánuje Keith Sanders v čele General Automobil postavit několik velkokapacitních showroomů pro víceznačkový prodej nových vozů, který v Česku ve větší míře zatím žádný z prodejců nevyužívá. Tyto showroomy budou v Praze, v Brně a Ostravě, později i v ostatních městech.

 

Jeho dalším úkolem bude i rozvoj dealerské sítě v zahraničí, především v zemích, kde nyní působí AAA AUTO. Pobočky General Automobil se tak objeví na Slovensku, v Rumunsku, v Maďarsku a do budoucna i v Polsku. „Bloková výjimka nám umožňuje prodávat automobily více značek ve všech zemích, této možnosti rozhodně využijeme,“ uvedl Keith Sanders.

 


Petr Nešpor

Tiskový mluvčí


AAA AUTO a. s.

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose