www.car.cz
 

Tibor Cserhalmi se poprvé představí s dvoukolkou Suzuki Ignis S1600 v Pelhřimově
     20.7.2006 13:27 - tisková zpráva


Jak jsme již avizovali v předešlé tiskové zprávě, minulý týden proběhlo v okolí Zlína testování vozu Suzuki Ignis S1600. Za jeho volantem se objevil slovenský pilot Tibor Cserhalmi.

Testování bylo pokračováním jednání, jehož výsledkem bude start slovensko – české posádky Tibor Cserhalmi – Miloš Hůlka s vozem Suzuki Ignis zlínského Sparrow Racingu na Deutschland rally. Při testu se najezdilo kolem třiceti kilometrů.

Dobrou zprávou i pro české rally fanoušky je to, že se Tibor v rámci testování před Německem představí na třetím ročníku Rallye Pelhřimov. Na tratích v okolí města rekordů a kuriozit tak budeme moci sledovat seznamování posádky Cserhalmi – Hůlka s vozem kategorie S1600. 

Všichni v týmu věří, že přechod ze čtyřkolky nebude výbornému slovenskému jezdci činit větší potíže, neboť již při testování byl Tibi s Ignisem velice   spokojen a příjemně překvapen. Potvrdil také, že se Ignis chová podobně jako WRC, přičemž daleko lépe brzdí.

V Německu se tedy můžeme těšit na zajímavé srovnání pilota vozu se startovním číslem 67 s rychlými jezdci působícími v juniorském šampionátu.

Oficiální stránky týmu : www.sparrowracing.com


 
 
Fotogalerie:   Memorial Františka Šťastného 2006 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose