www.car.cz
 

Po prologu v limitu. Zapletal v první desítce na Baja Espana 2006.
     21.7.2006 08:34 - tisková zpráva


Po prologu v limitu

Mitsubishi OFFROADSPORT CZ team úspěšně zvládl první den na Baja Espana 2006. I když se startovalo po osmnácté hodině teploty stále atakovaly 35°C. 

Poté co odjely motorky a čtyřkolky prolog, pomalu se začaly připravovat auta a na závěr i kamióny. Trať nebyla sice dlouhá, ale skýtala pár záludných pasáží, kde se dala vyrobit nejedna chyba. Naštěstí ty se našemu týmu vyhnuli a oba vozy dorazili do cíle dnešní etapy, která končila 26 km dlouhým přejezdem před stadión Santiaga Bernabeu, kde v sezóně kope bílý balet, tedy Real Madrid.

Posádka Mirek Zapletal a Mílá Janáček si splnila předsevzetí a dostala se do první desítky, když v konečném pořadí skončila na skvělém 9.místě, Zdeněk Pořízek s Přemkem Korejzem jsou na slušném 33.místě s nepatrnou ztrátou na špičku. Rozdíly mezi prvním a desátým je pouhých osmnáct vteřin a Pořízek ztrácí jen dalších 25 s.

Prolog vyhrál dle očekávání Marc Blazquez na Nissanu Navara. Lehce zaváhal Carlos Sousa na továrním VW Race Touaregu, když skončil na 11. místě se ztrátou 19,5 sekundy na prvního. Marc Coma skončil na 32. místě necelou vteřinu před Zdeňkem Pořízkem. Nicméně prologem teprve vše začíná a před závodníky je ještě hodně kilometrů.

S dalšími zprávami se pokusíme ozvat zítra večer ze Zaragozy. On-line výsledky můžete sledovat na oficiálních stránkách závodu: www.bajaspain.com a o našem týmu na www.offroadsport.cz.

Dotazy a vzkazy pro tým můžete psát na mila@offroadsport.cz.

Madrid: Míla Janáček

PR


 
 
Fotogalerie:   Náročná Eurocarpatica Baja 2006 a naši

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose