www.car.cz
 

Matador Cup 2006 pokračuje v sobotu v Pelhřimově
     27.7.2006 08:01 - tisková zpráva


Seriál Matador Cup v rally pokračuje svým druhým podnikem poslední červencový víkend v Pelhřimově. Sprintrally Pelhřimov je memoriálem Tomáše Vojtěcha, který v Pelhřimově odstartoval do své poslední rychlostní zkoušky…

Na start pelhřimovského rallysprintu se v rámci Matador Cupu postaví posádky Vladimír Barvík - Petra Mynářová, Jan Jelínek - Miroslav Kotěna, Pavel Dohnal - Jiří Blažek. V tomto pořadí zmíněné posádky dokončily hodnocení Matador Cupu v Rallysprintu Kopná.

Naopak se v Kopné nedařilo posádce Jiří Volf – Petr Novák, neboť na třetí rychlostní zkoušce musel Jiří Volf z důvodu havárie odstoupit ze závodu. Určitě se však dá očekávat, že se bude snažit výrazně prohovořit do výsledkové listiny Rallysprintu Pelhřimov a snížit bodovou ztrátu v průběžném hodnocení seriálu. Po havárii v Kopné se představí v Pelhřimově i Lumír Firla s Pavlem Švajdou.

Nově přihlášenými posádkami v Matador Cupu jsou posádky Jaroslav Orsák - Roman  Pešek, Pavel Červenka - Jiří Volf a Jaromír Tomaštík  - Viktor Hausknotz.

Aktuálně probíhají jednání s dalšími jezdci produkčních vozů o účasti v Matador Cupu a tak je možné, že počet posádek v nově vzniklém seriálu pro produkční vozy startující na soutěžních pneumatikách Matador není konečný.


PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose