www.car.cz
 

V Pelhřimově v cíli nejrychlejší Leoš Flídr a Polák Kuchar
     29.7.2006 21:04 - Pavel Jelínek


Východočech Leoš Flídr s vozem Škoda Octavia WRC vyhrál absolutní pořadí sobotního rallyesprintu v Pelhřimově, který se jel jako Memoriál Tomáše Vojtěcha. V samostatně hodnmocené třídě produkčních vozů byl nejrychlejší Polák Tomas Kuchar se Subaru Impreza WRX, který  dojel  těsně  před Barvíkem a Semerádem .

Flídr o čtyřicet vteřin porazil Karla Trněného také s Octavií WRC, který šance na ještě výraznější  úspěch ztratil v poslední deváté  erzetě  při defektu kola.

Ve třídě produkčních vozů byl nejrychlejší Polák Tomas Kuchar se Subaru Impreza WRX. Do čela se dostal překvapivě v samém závěru soutěže, kdy na  trať sprchlo. Dostal se tak i do  té doby  před  vedoucího Vladimíra Barvíka, kterého porazil pouze zhruba o sekundu. I tak  se  pro Zlíňana jedná o další výrazný  úspěch.

Nadále průběžně vedoucí muž seriálu Josef Semerád v Pelhřimově startoval po několika startech s devítkou opět s Mitsubishi Lancer sedmé evoluce a nakonec díky druhému nejlepšímu absolutnímu času v poslední erzetě dojel ve třídě produkčních vozů třetí a zároveň pátý absolutně.

Pěkně zajel také Zlínský Jan Jelínek s EVO IX, který skončil hned za ním.

Výsledky:
1. Flídr, Ehl (Škoda Octavia WRC) 50:53,1,
2. Trněný, Pritzl (Škoda Octavia WRC) -40,2,

3. Kuchař, Gerber (Subaru Impreza WRX) -1:04,3, 4. Barvík, Mynářová (Mitsubishi Lancer EVO IX) -1:05,7, 5. Semerád, Ceplecha (Mitsubishi Lancer EVO VII) -1:20,7, 6. Jelínek, Kotěna (Mitsubishi Lancer EVO IX) -1:28,5.


 
 
Fotogalerie:   Rallysprint v Pelhřimově od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose