www.car.cz
 

Největší tuzemský prodejce aut zvýšil pololetní obrat na 4,8 miliardy korun.
     31.7.2006 12:58 - tisková zpráva


Pololetní výsledky AAA AUTO
prodej + 23 %, obrat + 28 %

Společnost AAA AUTO prodala v prvním pololetí roku 2006 v rámci celé skupiny celkem 28 753 automobilů, což je o 23 % více než ve stejném období předchozího roku. Zároveň zvýšila pololetní obrat o 28 % na 4,8 miliardy korun.

Firma tak zvýšila počet svých klientů a posílila svou pozici na trhu především díky důrazu na kvalitu prodávaných vozů, poskytování nadstandardních služeb a individuální péči. Výrazně proklientsky orientovaný přístup se projevil zvýšenou poptávkou a nově i výrazným nárůstem těch klientů, kteří si kupují další auto u stejného prodejce. Skupina tří set tisíc klientů AAA AUTO a síť osmi autocenter tak začínají generovat opakované nákupy novějších vozů a nákupy druhých vozů do rodiny.

Podle předsedy představenstva AAA AUTO Anthony Jamese Dennyho roste dlouhodobě zájem o novější auta ve velmi dobrém technickém stavu s jasným původem:Motoristé kupují kvalitnější a novější automobily, největší poptávka je po autech do pěti let stáří, proto nám roste obrat rychleji než počet prodaných vozů,“ vysvětlil Denny a dodal, že na prodejích se pozitivně projevily i nové nadstandardní služby, které AAA AUTO poskytuje v ceně vozu. Jedná se např. o 24hodinovou záruku na výměnu vozu, asistenční služby, poskytnutí náhradního vozu v případě opravy, pojištění proti mechanickým a elektrickým vadám atd.

Skupina AAA AUTO zaměstnává 2200 pracovníků a v současné době se intenzivně připravuje na rozsáhlou expanzi v Polsku. Kromě ojetých vozů prodává přes svou dceřinou firmu General Automobil, a.s. i nové vozy značek Škoda, Opel a Honda.

 

Petr Nešpor
Tiskový mluvčí

AAA AUTO a. s.

PR


 
 
Fotogalerie:   UEM Alpe Adria v Mostě - poprvé - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose