www.car.cz
 

V Brazílii prochází společnost Iveco reorganizací
     2.8.2006 17:22 - tisková zpráva


Z důvodu rychlejšího rozvoje v Brazílii prochází společnost Iveco reorganizací

Společnost Iveco oznámila reorganizaci své divize Iveco pro Latinskou Ameriku, ke které přistoupila s ohledem na urychlení rozvoje a zlepšení svého podnikání v Brazílii. Společně s tím společnost potvrdila uvedení nového modelu na místní trh.


Od roku 2004 do roku 2005 jsme zvýšili svůj podíl na brazilském trhu nákladních automobilů z 4,6 % na 5,2 %. Chceme vykazovat rychlejší růst
a svého cíle dosáhneme přesně touto reorganizací
”, prohlásil Jorge Garcia, prezident společnosti Iveco pro Latinskou Ameriku.

Ředitelství společnosti Iveco pro Latinskou Ameriku se přestěhuje ze Sao Paula do města Belo Horizonte ve státě Minas Gerais, které je mimo jiné sídlem ředitelství společnosti Fiat Group v Brazílii.

Po přestěhování do okolí továrny na motory a vozy v hornickém městě Sete Lagoas (80 km od města Belo Horizonte) bude možné zkrátit rozhodovací proces, protože management bude pracovat v blízkosti místa výroby. Skutečným důvodem této změny je ale snaha přizpůsobit výrobu tržním trendům a zejména optimalizovat dobu vývoje nových produktů. „Na další dva roky jsme naplánovali velmi intenzivní program a díky nové logistické organizaci se výrazně zvýší naše účinnost a efektivita v podnikání“, dodal Jorge Garcia.


Nové ředitelství společnosti Iveco bude sídlit v Piemonte Building v Nova Lima, kam společnost Fiat Group v Brazílii koncentruje největší část svých aktivit, neboť zde je příležitost k výraznější spolupráci v oblasti procesů a systémů, a to zejména s ohledem na účetní management, import-export, IT a finanční služby.

Zvýšená přítomnost společnosti Iveco v oblasti
Dalším účinkem této reorganizace bude posílení prodejní síly společnosti Iveco na brazilském území. Od příštího července se v sedmi významnějších brazilských městech otevřou nové kanceláře prodejního oddělení, které mají zintenzivnit obchodní aktivity na příslušném území.

Díky této nové obchodní organizaci se zlepší i vztah mezi společností Iveco a jejími 53 dealery operujícími v celé zemi. Cílem je zajistit větší podporu samotné síti, koordinující akce národních prodejců značky v oblasti každého státu a provádějící činnosti spojené s podporou prodeje. Také identifikace nových dealerů bude snazší; v souvislosti s tím se v červenci otevřou dvě nová dealerství na severovýchodě země.


Debut nového vozu: EuroCargo 450E32T „Cavallino“
Zmíněná nová struktura podporuje mimo jiné uvedení nových modelů na trh. Společnost Iveco hodlá představit v srpnu na brazilském trhu vůz EuroCargo 450E32T nazvaný „Cavallino“. Vůz vybavený motorem o výkonu 320 k uspokojí část brazilského trhu, na kterém se v současnosti prodá přibližně 8000 nákladních vozů ročně. Znamená to 25 % z prodeje těžkých vozů nebo přibližně 10 % z celkového množství nákladních vozů prodaných v zemi. Úkolem vozu Cavallino je doprava objemných nákladů, mimo jiné chlazených nákladů, kapalin, obilí, potravin a jiných produktů s optimálním poměrem nákladů a výnosů.

Společně s vozem Cavallino uvádí společnost Iveco na brazilský trh také motor Iveco Cursor 8, vybaveného integrovaným elektronickým řízením. Jeden z nejmodernějších motorů své třídy na světě vůbec již vyhovuje standardům Euro 3. Výroba motoru Cursor 8 bude zahájena v červenci ve městě Sete Lagoas.

Iveco
Automobilka Iveco navrhuje, vyrábí a prodává širokou řadu lehkých, středních a těžkých užitkových vozů, off-road nákladních vozů, městských
i meziměstských autobusů i speciálních vozů určených k hašení požárů, na jízdy mimo cesty a silnice, pro civilní obranu a ochranu obyvatel.

Společnost Iveco zaměstnává 32 000 lidí a provozuje 43 výrobních jednotek
v 18 zemích na světě. Při výrobě svých vozů používá vynikající technologie vyvíjené v 15 výzkumných centrech. Kromě Evropy jsou továrny společnosti také v Číně, Rusku, Turecku, Austrálii, Argentině, Brazílii a Jižní Africe. Technickou podporu kdekoli na světě, kde pracují vozy Iveco, zaručuje více než 900 dealerů a 4500 servisních míst ve více než 100 zemích.

Turín, 2.srpna 2006

PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Filla na ME 2006 ve Švédsku stříbrný

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose