www.car.cz
 

Motocyklový tým Intermoto čeká po Brands Hatch hodně práce
     7.8.2006 19:43 - tisková zpráva


Motocyklový tým Intermoto Czech Klaffi absolvoval další závod letošního Mistrovství světa supersport, který se konal na britském okruhu Brands Hatch před zraky 115 000 nadšených fanoušků.

K dalšímu závodu mistrovství světa supersport nastoupil královéhradecký motocyklový tým Intermoto Czech Klaffi na jednom z nejvzrušivějších okruhů Evropy - britském Brands Hatch. Pro český tým to byl již osmý letošní závod světové série, která se představila již na třech kontinentech naší planety. Po náročných trénincích a kvalifikacích nastoupili jezdci týmu do nedělního závodu plni odhodlání vybojovat pro svůj tým další světové body, ale celý tým věděl, že to nebude jednoduché.

V závodě třídy Superstock 600 se představil opět mladý Patrik Vostárek, který se při své premiéře na tomto velmi náročném okruhu dokázal v závodě postupně propracovat z 27. kvalifikační pozice až na sedmnácté místo. Bohužel v pátém kole měl velmi těžký pád, ze kterého vyvázl naštěstí nezraněn.William de Angelis (18. místo)Tato trať mi od prvních chvil nesedla. Bojoval jsem především sám se sebou. Podle mého názoru tým pracoval velmi tvrdě a dobře, motocykl mohl mít na umístění okolo desátého místa.

Osmnáctá pozice ovšem byla na této trati moje maximum. Pokusil jsem se v závěru porazit Tatu Lauslehta, ale to se mi v poslední zatáčce nepovedlo.Mathieu Lagrive (19. místo)Musím se nejprve omluvit týmu a všem mým fanouškům za mojí fatální chybu při startu závodu. Start je zde z kopce a já při zařazení prvního rychlostního stupně povolil přední brzdu a motocykl se viditelně pohnul.

Při průjezdu pit-lane jsem se rozhodl závod nevzdat a snažil jsem se jet, jak nejlépe to šlo.Josef Kubíček - manažer týmuMyslím si, že jako tým jsme absolvovali jeden z nejnáročnějších závodů. Celý tým pod vedením Jirky Látra tento víkend opravdu mnoho nenaspal a kluci si opravdu pěkně zašroubovali.

Sobotní kvalifikace byla poznamenána pádem Mathieua, kterého při výjezdu z Pit Lane srazil domácí Tunstall, za což se sice omluvil, nicméně to poznamenalo celý vývoj kvalifikace. Kluci měli hodně práce i na motocyklu Williama, když měnili celé šasí a mnohokrát upravovali celý setup motocyklu. Willymu tento závod opravdu nesedl, což dokládají i jeho vlastní slova.

Mathieu bohužel po průjezdu pitlane za předčasný start body také nedovezl. Jeho časy ovšem byly na úrovni 10.-12. místa. V následné pause nás opět čeká hodně práce, prakticky jsme zde přišli o jeden motocykl supersport a superstock Patrika Vostárka je také totálně zničen.

           TISKOVÁ ZPRÁVA TÝMU INTERMOTO CZECH KLAFFI č. 25/2006


 Petr ŠtolaPR & Press service www.racing-foto.com

PR


 
 
Fotogalerie:   UEM Alpe Adria v Mostě - potřetí - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose