www.car.cz
 

BMW 1 Challenge až s Czech Truck Prix v Mostě
     9.8.2006 17:26 - tisková zpráva


Praha 08.08.2006

I nadále platí tvrzení z hlavního titulku. Podzimní část značkového seriálu BMW 1 Challenge skutečně začne na mosteckém autodromu. Jen datum se změnilo. O nastávajícím víkendu bude bílá smečka bavoráků na dráze mosteckého autodromu chybět.

Sešlo se hned několik vážných důvodů, proč se start druhého poločasu poháru odkládá až na úplný konec prázdnin.

Jedním z nich je poměrně malý zájem o start ze strany jezdců, kteří se nezúčastňují celého seriálu, protože prázdniny si jejich rodiny přece jenom představují poněkud jinak. Ještě důležitější však jsou jednání s významnými sponzory, která se již blíží ke podpisu příslušných smluv.

Seriál tím dostane další skutečně kvalitní partnery, ale protože nic na světě není zadarmo, je třeba respektovat zájem těchto subjektů o prezentaci především při velkých mezinárodních podnicích. Stejný názor panuje i v mateřské firmě BMW.

Takže se letos pojede s největší pravděpodobností při Czech Truck Prix v Mostě a zbývajících velkých podnicích na brněnském okruhu.

 

pek - PR

 

Oficiální stránky : http://www.bmw1challenge.com/


 
 
Fotogalerie:   BMW M3 Dana Suchého při dubnových testech

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose