www.car.cz
 

Jan Kopecký před startem Německé rallye. Spousty našich fandů zablokovaly servis......
     11.8.2006 09:30 - tisková zpráva


FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Rally Deutschland, Německo

Čtvrtek, 10.srpna 2006 

Posádka Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký ve složení Jan Kopecký-Filip Schovánek je připravena na páteční start Německé rally. Během čtvrtečního oficiálního shakedownu ověřila funkčnost vozu Škoda Fabia WRC a provedla poslední změny na voze, aby byl maximálně přizpůsoben charakteru rychlostních zkoušek Německé rally.

Trať oficiálního shakedownu lemovalo mnoho fanoušků z České republiky a příznivců značky Škoda. Pro své fanoušky uspořádal Czech Rally Team Škoda-Kopecký během čtvrtečního odpoledne setkání s posádkou Jan Kopecký-Filip Schovánek přímo v servisním zázemí svého týmu. Tato akce byla pozitivně přijata českými fanoušky - české vlajky a vlajky se znakem Škoda-Auto a.s. zaplnily servisní zónu Německé rally.

Citelná podpora ze strany českých fanoušků byla znát i slavnostním startu Německé rally.

Během dopoledních jízd nefungoval vůz Škoda Fabia WRC optimálně a v průběhu shakedownu jsme provedli změny, které se výrazně projevily ve výkonnosti vozu Škoda Fabia WRC. Honza si provedené změny pochvaloval a s vozem byl při třetím průjezdu oficiálního shakedownu maximálně spokojen.

Odpoledne jsme uskutečnili plánované setkání fanoušků s naší posádkou. Akce byla velmi úspěšná. Přesunuli jsme setkání do našeho servisního zázemí, neboť nebylo ideální počasí pro setkání pod otevřeným nebem. Davy našich fanoušků by zkomplikovaly průjezdnost servisním areálem a i z tohoto důvodu bylo vhodné přesunout setkání do připravených stanů.

Výraznou podporu jsme zaznamenali i během slavnostního startu. Bylo dojemné se v zahraničí cítit skutečně jako v domácím prostředí. Všem našim fanouškům za podporu děkujeme, přízeň diváků motivuje maximálně celý náš tým před zítřejším startem Německé rally,“ řekl vedoucí týmu Josef Kopecký.

Německá rally bude odstartována v pátek 11.srpna v půl deváté u jezera Bostalsee. Celková délka Německé rally je 1.300 km a je rozdělena do 3 charakterově velmi odlišných etap. Posádky prověří devatenáct rychlostních zkoušek o délce 351,55 kilometrů. Vítěz Německé rally 2006 bude znám v neděli 13.srpna po poledni.

Oficiální týmové stránky : www.CzechRallyTeam.com

PR


 
 
Fotogalerie:   Tomáš Kostka na Nürburgringu 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose