www.car.cz
 

Trucker David Vršecký relaxuje doma
     11.8.2006 09:29 - tisková zpráva


Přestože i v roudnickém Buggyra Technology Centru nastal toužebně očekávaný čas dovolených, pátý jezdec průběžného pořadí letošního Evropského poháru David Vršecký se pomalu připravuje na blížící se závod v Mostě.
 
Značný škrt v původních plánech mu však udělala razantní změna počasí. „Je k vzteku. Celý červenec jsem testoval v takřka tropickém prostředí. Co jsem nastoupil na dovolenou, tak většinou prší. O wakeboardingu, se kterým jsem loni začal, jsem si mohl zatím nechat zdát. Možná dnes odpoledne. Ale snad to nezakřiknu,“ řekl Vršecký, který spolu s partnerkou zvolil pobyt v domácím prostředí.
 
 „Máme dohodu s Mariem, že kdyby bylo potřeba, dáme si rychlou pracovní schůzku.“ Na rozdíl od předchozích let se před blížícím závodem na domácím okruhu nestresuje.
 
„Loni jsem dojel dvakrát druhý a získal padesát bodů. Snad jsem se tak zbavil nálepky jezdce, který v Mostě neumí. Teď už jsem v klidu, velmi pozitivně mě naladil výkon na Nurburgringu.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Okříšky 2006, foto Jirka Rohlena

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose