www.car.cz
 

MČR v motocyklovém trialu pokračuje na Moravě v Boskovicích
     11.8.2006 19:00 - Pavel Jelínek


O víkendu 12. + 13. srpna proběhnou další dva soutěžní podniky seriálu Mistrovství ČR v trialu, tentokrát v Boskovicích. Zázemí akce je u zimního stadionu a trať je vedena v areálu Červená zahrada a blízkém okolíí. Okruh měří cca 2,5 km a je na něm připraveno 10 sekcí.

Jezdci každý den absolvují 3 kola. Start je po oba dny v 10.00 a pro diváky je tradičně vstup zdarma. V Boskovicích se zároveň představí jezdci ze Slovenska, protože tento podnik je započítáván do Mistrovství Slovenska.

V rámci akce dnes začalo i natáčení pořadu Discovery Channel v ČR – VÝZVA PRO PRAVÉ MOTORKÁŘE, které bude probíhat právě na Mistrovství ČR v Trialu v Boskovicích u Brna. A bude pokračovat i v sobotu.

I diváci na akci tak budou mít možnost nahlédnout do zákulisí natáčení televizního pořadu a možná se i dozvědět více o připravovaných programech Discovery. Tento kanál  připravuje sérii pořadů pro motorkáře, v němž se  britský moderátor postupně objevuuje  v  různých motocyklových disciplínách. Pořad bude k vidění na podzim.


 
 
Fotogalerie:   Pelhřimov 2006, havárie Pantálka, foto P. Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose