www.car.cz
 

A1GP: Fittipaldi navštívil Čechy i brněnský okruh
     13.8.2006 18:34 - tisková zpráva


Emmerson Fittipaldi, jeden z nejznámějších držitelů licence A1GP, navštívil v průběhu týdne Českou republiku, kde byl hostem držitele české licence Antonína Charouze. Společně se dohodli na spolupráci v nadcházející sezoně a rovněž brazilský vůz bude připravovat Charouz Racing System.

Fittipaldi, šampion formule 1 z let 1972 a 1874, je ve světě velmi dobře známou osobou a jeho vášeň pro závody stále hoří naplno, ačkoliv letos oslaví šedesátiny. Fittipaldi a Charouz se dohodli, že obě země budou spolupracovat ve Světovém poháru motorsportu. Pro oba týmy bude vozy připravovat Charouz Racing System.

Fittipaldi budou u obou týmů působit jako rádce všech jezdců obou týmů – Tomáše Engeho, Jarka Janiše, Jana Charouze, Nelsona Piqueta a Christiano Tuka Rocha.

Fittipaldiho první návštěva České republiky měla nabitý program, který zahrnoval úterní a středeční setkání s českými médii, které se zúčastnil také hlavní jezdec českého týmu Tomáš Enge. Ve středu se pak Fittipaldi přesunul do Brna, kde měl příležitost vyzkoušet si brněnskou trať ve voze F3000. Okruh se mu líbil a byl to pro něj dobrý trénink před víkendovým závodem GP Masters ve Velké Británii.

 Fotogalerie  z akce zde

BPA


 
 
Fotogalerie:   S OMV na Deutschlandu - fotky od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose