www.car.cz
 

Ředitel Barumky potvrdil účast Bassa s českou premiérou Fiatu Punto Abarth S2000
     16.8.2006 09:24 - Pavel Jelínek


Na včerejší tiskové konferenci před startem Barum Rally Zlín 2006 v Praze již vlastně pořadatelé vzhledem k mnoha   oficiálním  tiskovým  zprávám již téměř neměli  co nového a zásadního prozradit.

A tak ředitel soutěže Miloslav Regner především představil listinu přihlášených jezdců, které s číslem jedna vévodí Roman Kresta (viz zde).

Podle některých neoficiálních informací nemá  přijet další  z favoritů a i vloni skvělý a velmi dravý, letos již jistý mistr Evropy Ital Basso, který by měl být asi největším tahákem letošní Barumky. Ale právě jeho  účast Regner potvrdil s tím, že má zaplacen vklad i  ubytování  pro  čtyři desítky členů  týmu. Připomeňme, že letos jede s vozem Fiat Punto Abarth S2000, takže Zlín může čekat českou premiéru vozu kategorie S2000.

V letošním roce má mimochodem dojít ke změně směru některých rychlostních zkoušek. Na diváckém místě ve Slušovicích na známém umělém skoku bude změněn nájezd, který bude letos přiasfaltován, takže by měl být mírnější, ale zato by se zde mělo více skákat.

Připomínáme  ještě jednu důležitou informaci. MAPKY soutěže jsou již  odtajněny, přičemž podrobnosti  najdete zde nebo v  programech, které  si již lze zakoupit  v širokém okolí místa konání soutěže.

Další tisková konference se koná zítra ve Zlíně, ale žádné přelomové informace zde  zřejmě již nelze  čekat. Připomeňme jen, že slavnostní vernisáž výstavy fotek Petra Luska a Marka Felta, autorů knihy Bouřlivé dny, za účasti významných hostů se uskuteční ve čtvrtek 17. srpna ve 12.30 hodin. Výstavu si pak je možné prohlédnout ve všední dny v době od 7 do 17 hodin a samozřejmě během konání Barum rally Zlín. Více zde.


 
 
Fotogalerie:   Rallye Deutschland 2006, foto Martin Viďourek,frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose