www.car.cz
 

Jakub Smrž má v Brně důvod ke spokojenosti. Startuje z druhé řady !!
     19.8.2006 21:14 - tisková zpráva


Gauloises Grand Prix České republiky
19. srpna – 2. kvalifikace

Karel Abraham
18. místo ( čas : 2´09.850 )

 
„Ráno jsem se snažil hlavně vylepšit svůj osobní rekord. To se mi podařilo. Zajel jsem čas 2´10.8. V kvalifikaci se mi podařilo v jednom kole na konci tréninku zajet čas 2:09,8. To mě posunulo na osmnáctou pozici. Bohužel motorka pořád ztrácí na top speedu.

Jsem šestý od konce a mechanici tento problém nemůžou stále vyřešit. Do zítřejšího závodu bych chtěl co nejlépe odstartovat a pak se držet ve skupince, která bude bojovat na body, a tak nějaké získat.” 

Kuba Smrž
8. místo ( čas : 2´04.380 )

Na dnešek jsme kompletně změnili nastavení podvozku, geometrie i převodovky a už ráno jsem dokázal zlepšit svůj čas o šest desetin. Do kvalifikace jsme už nic neměnili a snažil jsem se pouze zlepšit místa, která mi nejdou. Postupně jsem zrychloval a nakonec se mi podařilo ubrat další vteřinu, což mě posunulo do druhé řady. Ještě jsem chtěl v závěru zrychlit, ale nejprve nebylo na koho se pověsit a posléze jelo příliš mnoho lidí.

I tak jsem strašně spokojen, že jsem se po dlouhé době vrátil do druhé řady. Na zítřek změníme ještě pár drobností. Motorka fungovala úplně perfektně a tým odvedl skvělou práci a doufám, že se bude stejně dařit i zítra.”


PR


 
 
Fotogalerie:   Lukáš Pešek při pátečním tréninku na GP ČR v Brně 2006 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose