www.car.cz
 

Barumka : Kdo si doskočí ve Slušovicích pro grilované sele?
     20.8.2006 22:21 - tisková zpráva


Pořadatelé Barum rally Zlín ve spolupráci se zlínskou restaurací U  Johana připravili pro soutěžní posádky na rychlostní zkoušce Slušovice zajímavou soutěž o nejdelší skok.

Skok je umístěn v divácké zóně v blízkosti budovy AB ve Slušovicích. Organizátoři ho přebudovali a předpokládá se, že nejlepší „letci“ doletí do vzdálenosti kolem dvaceti metrů. Autor nejdelšího skoku dostane od majitele restaurace U Johana grilované sele, druhý jezdec s nejdelším přeletem volnou konzumaci v ceně 600 korun a třetí poté tzv. „lidový komplet“ pro dvě osoby, a to grilované koleno, pivo a slivovici.

Úspěšné posádky si mohou ceny vyzvednout již v neděli po dojetí barumky od 19 hodin přímo ve vyhlášené zlínské restauraci v Přílukách. Vítěz této atraktivní ceny bude vyhlášen přímo na cílové rampě před zlínskou radnicí, pokud úspěšně absolvuje celou trať Barum rally Zlín a spatří cíl. 

Rychlostní test Slušovice patří k divácky nejpřístupnějším a nejatraktivnějším rychlostním zkouškám s možností výběru nejrůznějších pasáží.

Startovní pole absolvuje erzetu Slušovice v letošním roce celkem třikrát a na rozdíl od předešlých ročníků se letos jede v protisměru. První průjezd je na programu v sobotu 26. srpna v 8:23 hodin, další poté ve 12:57 a 17:26 hodin.

Ve Zlíně 17. srpna 2006                                 

Roman ORDELT
                                                                                tiskový mluvčí
                                                                               Barum rally Zlín      


 
 
Fotogalerie:   Rallye Deutschland 2006, foto Robert Jeníček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose