www.car.cz
 

Německý ADAC zveřejnil výsledky testů letních pneumatik
     tisková zpráva


CONTINENTAL – vynikající umístění v testu letních pneumatik ADAC

· Německý ADAC zveřejnil výsledky testů letních pneumatik

ROZMĚR 165/70 R14 T:
Pneumatiky tohoto rozměru jsou určeny převážně pro kompaktní vozy typu Citroen C3, Škoda Fabia, Toyota Corolla nebo VW Polo. Na posledním zmiňovaném automobilu byly pneumatiky rozměru 165/70 R14 s rychlostním indexem T (do 190 km/h) testovány.

Jedním z pěti modelů, které byly v testu ADAC označeny jako obzvláště doporučené, byla i novinka loňského roku ve značce Continental – ContiEcoContact 3. Velmi kladně byly hodnoceny jízdní vlastnosti na mokré vozovce. ContiEcoContact 3 umožňuje velmi komfortní jízdu, v testování komfortu jízdy získal nejlepší ohodnocení ze všech testovaných pneumatik tohoto rozměru.

ROZMĚR 225/45 R17 W/Y:
Pneumatiky 225/45 R17 jsou určeny především pro vozy jako BMW Z4, Mercedes CLK a Audi A4 (tento automobil byl použit i při testování).
Vítězem testu letních plášťů rozměru 225/45 R17 se stal ContiSportContact 2, u něhož byly při testování zjištěny velmi vyvážené vlastnosti. Velmi kladně byly hodnoceny zejména jízdní vlastnosti na suché i mokré vozovce a valivý odpor.

tisk info

Otrokovice, březen 2004

Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose