www.car.cz
 

Měření rychlosti na Polygonu Most. V neděli a pondělí !
     31.8.2006 23:02 - tisková zpráva


Chcete si nechat prověřit tachometr svého auta? Nejste si jisti jeho přesností a straší vás bodový systém? Chcete získat jistotu, že padesátka na vašem tachometru bude padesátkou i pro policejní radar? Pak máte jedinečnou příležitost o následujícím víkendu v areálu Polygonu Most.

 

Bezplatné měření tachometrů pro veřejnost připravilo statutární město Most společně s Polygonem Most, Dopravním inspektorátem Policie ČR a Městskou policií Most.

 

Akce se uskuteční v neděli 3. září v době od 10 do 16 hodin a v pondělí 4. září od 14 do 17 hodin.

 

Krom toho dostanou všichni přítomní možnost zblízka si prohlédnout celý výcvikový areál a podívat se jak fungují jednotlivé cvičné moduly v akci. Pro zájemce bude opět fungovat nabídka krátkého ukázkového kurzu za symbolických 300,- KČ.

 

Stejně jako během nedávného víkendu trucků na Autodromu Most opět platí, že se doporučuje použít vlastní auto, že se doporučuje použít vlastní auto, s nímž řidiči jezdí v běžném provozu a s nímž se mohou také dostat do krizové situace. Ten, kdo auto nevlastní, může si za běžných podmínek vypůjčit některý vůz z flotily Polygonu Most.

 

Závěrem připomínka - nejedná se o plnohodnotný kurz, nýbrž jen o informační ukázku, jejímž cílem je především přiblížit systém zdejší výuky těm, kteří si jej dosud neumí představit.

 

(31.8. 2006)

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Finále Octavia Cupu v Mostě - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose