www.car.cz
 

Vonka chodil ve Španělsku místo v plavkách v pláštěnce. Ale zabodoval
     tisková zpráva


Jan Vonka o víkendu startoval ve Španělsku  a  s nově nalůakovaným vozem, který je nyní pouze  modrý, si  do splečně  s novým spolujezdcem Miro  Konopkou dojel pro slušný  úspěch. Zde je pár  slov, které nám brněnský jezdec sdělil.

"Tak jsme se šťastně vrátili ze Španělska, z druhého závodu Mistrovství světa FIA GT. A vše dopadlo nad naše očekávání. Původně jsme měli několik malých cílů - dorazit v pořádku tam, přejít administrativní přejímkou, technickou přejímkou, kvalifikovat se do závodu a nakonec i v pořádku a bez úhony na autě i jezdcích dorazit do cíle. Vše se podařilo." Miro Konopka závod bravurně rozjel a Jan Vonka, který závod dojížděl, si z blízka prohlédnul šachovnicovou vlajku.

"Vzhledem k tomu, že to byl pro náš tým první velký závod v zahraničí a jezdci trať nikdy neviděli, tak se se vším vypořádali velice dobře. I s počasím, které všechny týmy trošku zlobilo. Opalovací krémy jsme hned první den uložili zpět do zavazadel a místo nich jsme si navlékli teplé svetry a pláštěnky. I možná díky tomuto faktu jsme vděční za krásný výsledek, jelikož během děště při volných trénincích a kvalifikaci vypadlo 10 aut. A to jich přejímkou prošlo 36.

Cílovou rovinou jsme tedy projeli na 16. místě absolutně a 6. místě ve skupině N-GT a 3 body, které jsme tímto získali nás moc těší. Už se nemůžeme dočkat dalších FIA GT závodů!," - sdělil nám Jan Vonka.

Doplňme, že  Jan Vonka se pravděpodobně nezúčastní  domácí Jarní ceny  Brna na přelomu dubna a května, ale pojede  ve stejném termínu na další závod  gétéček  fo Francie.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose