www.car.cz
 

RACING HARDWARE TEAM v pilné přípravě na začátek sezony
     tisková zpráva


Týden před zahájením našeho okruhového Mezinárodního mistrovství České republiky na okruzích připravuje RACING HARDWARE TEAM vůz ALFA ROMEO 147 E2000 na novou sezonu. První funkční testy proběhly tento týden na mosteckém autodromu.

Do této sezony vstupujeme ze zcela přepracovaným vozem ALFA ROMEO 147 ve třídě E, volné formule slučitelné s vozy kategorie 1 do 2000ccm. Vůz je speciálně připraven pro vytrvalostní závody a nechybějí mu doplňky pro tento typ závodu jako pneumatické „zvedáky“, tankovací systém rychlého doplňování benzínu a jiné nezbytné vybavení. Vůz je maximálně odlehčen, používá mnoho karbonových dílů a disponuje výkonem 200 koní. První mostecké testy měli za úkol prověřit techniku a její funkčnost.

Celkem se najezdilo 40 kol a zaznamenali jsme výrazné zlepšení s porovnáním s loňskou sezonou. Je to povzbudivé do nové sezony, ale čeká nás ještě mnoho příprav před prvním závodním víkendem. Další testy nás čekají 28.-29.4., těsně před zahajovací Jarní cenou Brna. Zde se už budeme soustředit na boxové zastávky pro výměnu pneumatik a doplňování paliva při vytrvalostním závodě. Také se bude připravovat optimální nastavení podvozku. V současné době probíhají poslední úpravy a kontrola všech prvků vozu, včetně designu polepů závodního vozu.“

Závodní víkend Mezinárodního mistrovství ČR se skládá ze dvou částí a to sobotní vytrvalostního 3.- hodinového závodu a nedělního sprintu na 50km.


Termíny MMČR 2004
1.-2. dubna Brno - Masarykův okruh
15.-16.5. května Most - Autodrom Duhové energie
5.-6. června Most - Autodrom Duhové energie
14.-15. srpna Most - Autodrom Duhové energie
25.-26. září Brno - Masarykův okruh
9. září 12.- hodinový EPILOG 2004, Brno - Masarykův okruh

Za volantem se budou při vytrvalostním závodě střídat pražský závodník Robert Lucák a brněnský závodník Zdeněk Duda. Nováčkem teamu je Vladimír Franc z Prahy, který bude obsazen do nedělního sprintu na 50km. Všichni vstupují do nové sezony s cílem co nejlepšího umístění ve své třídě.

Zveme všechny příznivce automobilového sportu ke sledování napínavých bojů na závodním okruhu.

RACING HARWARE TEAM
www.racinghardware.com
www.alfaromeoclub.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose