www.car.cz
 

A1GP 2006 v Brně se blíží. Nahlédnutí do programu
     5.9.2006 15:24 - tisková zpráva


Doprovodný program

 

Momentálně nabízíme pouze výčet toho nejzajímavějšího z doprovodného programu v rámci závodního víkendu A1GP. 

 

VSTUPENKY DO PADDOCKU

 

A1GP razí fylozofii dostupnosti fanouškům, což se odráží nejen ve výši vstupného, ale také v možnosti dostat se do zázemí týmů. Tam můžete potkat nejen jezdce, kteří bojují za čest svých národů na trati, ale také legendy motoristického sportu, které jsou zapojeny do chodu některých týmů. Mnozí z nich se můžou pochlubit mistrovskými tituly F1 - Emerson Fittipaldi, Niki Lauda, Alan Jones, John Surtees, Keke Rosberg, Nelson Piquet.

 

HARIBO MAXIM TURBULENC 2006

 

Action Light and Sound Servis + agentura RichART + Emi Czech vás zvou na HARIBO MAXIM TURBULENC 2006 k novému CD „Suprový zpívánky“ skupiny MAXIM TURBULENC

 

Hosté:

Dance skupina Infinity.

Reprezentanti ČR v akrobatickem rokenrolu.

Rocková kapela Barbekju.

Zábavné atrakce.

Soutěže o ceny firmy Haribo pro celou rodinu.

 

Před začátkem i během akce budou návštěvníkům zdarma k dispozici různé zábavné atrakce (obří nafukovací hrad, elektrické čtyřkolky, trenažér formule F1 stáneky s HARIBO bonbóny). Koncertní show (cca. 120min.) s největšími hity Maxim Turbulenc (Mašinka, Mraveneček, Já na to mám…) včetně novinek z alba „Suprový zpívánky“, které vychází v září u firmy EMI Czech, bubenickou show, dále tanečnice a speciální hosty – skupina Barbekju – čtyři kluci - rockeři ve věku 10-13let ve složení – kytara, baskytara, klávesy, bicí, dále skupina Infinity – taneční hudba a Reprezentanti ČR v akrobatickem rockenrolu.

 

JÁRA „SPACEMAN“ SPĚŠNÝ, freestyle mountainbike rider

 

Freestyle bmx exhibice v minirampě je od začátku do konce našlapaná adrenalinem. Tato mobilní minirampa špičkových parametrů (výška 2 m, šířka 6 m, délka 12 m) plně uspokojuje požadavky nejlepších profesionálních jezdců jezdících na bmx v ČR. Jezdci se tak mohou doslova vyřádit na této překážce a předvést i ty nejtěžší a nejbezpečnější triky, které se dají na kole ve vzduchu provést.

 

Kvalitní překážka je základem dobré exhibice a výsledkem tohoto spojení jsou davy nadšených diváků… Obzvlášť když v minirampě bude lítat trojnásobný Mistr světa ve freestyle bmx Jeny Valenta a nejtalentovanější freestyle bmx jezdec poslední doby Michal Beran.

 

 

PREZENTAČNÍ STÁNKY

 

Součástí dalších doprovodných aktivit jsou i prezentační stánky spojené se soutěžemi, výčet stánků bude uveden posléze. Mimo prezentační stánky jsou pro vás samozřejmě připraveny i stánky občerstvovací.

 

PŘEDSTARTOVNÍ CEREMONIÁL ve velkém stylu!

 

V rámci předstartovního ceremoniálu (před hlavním závodem v neděli  8.10.) se Vám na startovní-/cílové rovince představní jednotliví jezdci reprezentující světovou špičku.

 

PS: do startu zbývá ještě zhruba měsíc...

 

Více také na  www.BPA.cz


 
 
Fotogalerie:   FIA WTCC Brno 2006, 2 sada, foto M.Repka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose