www.car.cz
 

Michal Dolák zatím průběžně druhý v BMW 1 Challenge
     6.9.2006 17:25 - Vladimír Rožánek


Mladý mostecký jezdec Michal Dolák, startující za CarDo Racing se po brněnském závodě BMW 1 Challenge dostal díky slušným výkonům na celkové druhé místo.

 

Pohár BMW 1 Challenge se po nucené závodní přestávce o Czech Truck Prix v Mostě, přesunul na další díl do Brna, kde kroužil o víkendu společně s WTCC, neboli Mistrovstvím Světa cestovních vozů.

 

O tomto víkendu se také dobře vedlo Michalu Dolákovi, který sice jeden závod, díky pozdnímu výjezdu několika účastníků, absolvoval startem z boxové uličky, ale i tak po stíhací jízdě dojel na pěkném šestém místě. Nestihl už dojet vítěze Matějovského a další čtyři soupeře.

 

V druhém závodě mosteckému pilotovi už přála štěstěna více a slušným výkonem dokázal zajet čtvrté místo a tím se zařadil na druhé místo v celkové klasifikaci BMW 1 Challenge 2006. Před ním se zatím drží s větším odstupem Honzík Jun., ovšem čekají nás ještě 3 závodní víkendy, tak šance ještě existuje. Škoda jen dvou nedojetí po kolizích, které né vždy byly zaviněné, mohlo být umístění ještě veselejší.

 

V týmovém hodnocení je CarDo Racing na pátém místě, ale některé týmy nasazují dva jezdce, tak toto hodnocení není příliš objektivní.

 

Výsledky BMW 1 Challenge Brno:

 

  1. závod

Matějovský, Honzík Jun., Fumal (PT), Firla, Kusý Jun., Michal Dolák

 

  1. závod

Kusý Jun., Honzík Jun., Fumal (PT), Michal Dolák

 

Celková klasifikace před Podzimní cenou Brna:

 

Honzík Jun. 610

Michal Dolák 445

Kusý Jun. 365

Koelliker (CH) 340

Kusý Sen. 335

Matzke 325

 

Další závod se bude konat při Podzimní ceně Brna 22.-24.10.2006.

 

Vláďa Rožánek

CarDo Racing


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose