www.car.cz
 

Vyškov – Volf na domácí půdě s novým spolujezdcem
     7.9.2006 00:09 - tisková zpráva


Při víkendové Böttcher rally Vyškov (8. – 9. září 2006) čeká na Jiřího Volfa hned celá série úkolů a výzev. Brněnský jezdec se s nimi tradičně popere s vozem Mitsubishi Lancer Evo VIII týmu NTS Plzeň – Gassner Rallisport, na sedadlo spolujezdce ale tentokrát usedne František Rajnoha.
 
Vyškovský sprint zaujímá v závodním programu Jiřího Volfa každoročně výsadní postavení, neboť je domácí soutěží pro jednoho z hlavních partnerů týmu, firmu Böttcher. Navíc se jede nedaleko od Brna, kde Jirka žije, a proto je Vyškov domácí soutěží i pro samotného jezdce.
 
Jiřímu Volfovi patří před třemi závěrečnými sprinty sezony 6. příčka průběžného hodnocení Mediasport MČR sprintrally a pilot netají, že by rád poskočil mnohem výš a pokusil se o atakování medailových pozic. Brňan také bude usilovat o první body do Matador Cupu, kterého se též účastní. Jasným cílem posádky Volf – Rajnoha tak bude co nejlepší umístění v absolutní klasifikaci vyškovské soutěže a tudíž i co největší bodový zisk.
 
Předloni jsme ve Vyškově vybojovali třetí místo a loni jsme jej moc chtěli obhájit. Bohužel nás v úvodu soutěže potrápily pneumatiky a ani mocný finiš nám na stupně vítězů nepomohl,“ vzpomíná Jiří Volf na svůj zatím poslední start ve Vyškově, kdy za volantem Škody Octavia WRC zůstal za třetím Davidem Komárkem o pouhých 3,6 sekundy. „Letos máme podobné ambice jako v předchozích letech. Na domácí půdě rozhodně chceme bojovat o ‚bednu‘ a uděláme pro to maximum. Na druhou stranu nemůžeme zbytečně riskovat. S ohledem na hodnocení šampionátu potřebujeme hlavně solidně bodovat, abychom se opět přiblížili našim největším konkurentům.“
 
Na horké sedadlo spolujezdce usedne zkušený František Rajnoha, jehož jsme byli ještě před nedávnem zvyklí vídat ve dvojici s Romanem Odložilíkem. Změna ale neznamená definitivní rozdělení posádky Jiří Volf – Petr Novák. „Novas je bohužel zaneprázdněn pracovními povinnostmi. Oba jsme to ale věděli s dostatečným předstihem, proto byl čas na domluvu s jiným mitfárou. Franta Rajnoha je určitě kvalitní a zkušený soutěžák a pohodový člověk, proto věřím, že společně zvládneme soutěž bez problémů,“ komentuje změnu v kokpitu Lanceru Evo VIII Jiří Volf.
 
Celý tým se na soutěž, která se jede na tradičních, jen mírně upravených tratích, velice těší a doufá, že se mu podaří navázat na výsledky z předchozích let. Zároveň Jiří Volf a členové týmu NTS Plzeň – Gassner Rallisport zvou všechny příznivce nejkrásnější motoristické disciplíny ke tratím víkendové Böttcher rally Vyškov, těší se na jejich podporu a setkání v servisní zóně.
 
 
VOLF MEDIA SERVICE
PR


 
 
Fotogalerie:   GP Brno 2006 objektivem Pavla Procházky

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose