www.car.cz
 

Každý den jinak… Böttcher rally i o body pro Slováky ?!!
     7.9.2006 00:29 - tisková zpráva


Zatímco včera médii prolétla jako blesk překvapivá informace o startu Václava Pecha na Böttcher rally se Škodou 130 RS týmu Surfin, dnešní den přinesl pro fanoušky další nečekanou smršť zpráv.

 

Nejdříve vyšlo najevo, že po zrušení slovenské Autosalón rally Nitra usedne do „stotřicítky“ její tradiční pilot Emil Triner, který dostal před „Ášínem“ přednost kvůli výhodnému postavení v průběžné tabulce MČR historiků. To ale ještě nikdo nemohl tušit, jaká zpráva přijde o pár hodin později.

 

Slovenští pořadatelé z Nitry přišli s nápadem podnik slovenského mistrovství přesunout do Vyškova a tato idea se poměrně rychle stala skutečností. S touto, poněkud nepředvídanou změnou již projevily souhlas česká i slovenská federace a posádky, bojující o body na Slovensku tak mají ve Vyškově jednu z mála možností zasáhnout do pořadí šampionátu.

 

Není tedy vyloučeno, že Emila Trinera nakonec uvidíme v tradiční kitové fabii a za volantem „eresa“ se přeci jenom objeví ohlašovaný Václav Pech…

 

„Je to příliš mnoho změn doslova za pět minut dvanáct, takže jen stěží stíhám zúřadovat všechny formality, které s přípravou rally souvisí. Souběh Vyškova a Nitry jsme od samého počátku považovali za okolnost ne příliš šťastnou pro obě strany. To jsme ale ani ve snu netušili, že by mohla nastat varianta, která je teď z iniciativy SAMŠ na stole.

 

Jakou bude mít u slovenských posádek odezvu, tím se příliš nezabýváme - to je věcí jejich svobodné volby a situace v mistrovství. Pokud by tento experiment alespoň zčásti splnil svůj účel, byli bychom rádi“, sdělil aktuálně k vzniklé situaci Jan Olejníček, tajemník rally. „Ještě poměrně hodně formalit ale musíme během zítřejšího dne dořešit, takže uvidíme, jak to všechno dopadne“, dodal na závěr.

 

                                                                       Jiří Dokulil, ftr-media    

 


 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2006 - sobota objektivem Pavla Procházky

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose