www.car.cz
 

Nové výrobky Delphi na veletrhu Automechanika ’06
     7.9.2006 18:33 - tisková zpráva


Nové výrobky Delphi na veletrhu Automechanika ’06

Potvrzení silné pozice na trhu součástek

 

Rozšířena nabídka výrobků v oblasti brzdového a řídícího systému

a také podvozku automobilu

Nejnovější zařízení pro diagnostiku a opravy klimatizace

Automobilová elektronika pro všechny značky

Opravy vstřikovacích trysek common rail

Bezdrátové diagnostické zařízení pro nákladní auta,
aktualizace diagnostických údajů

Nová řada audio-výrobků

Automechanika 2006, stánek C96, Hala 8.0

Na veletrhu Automechanika, který se bude konat v září ve Frankfurtu, předvede Delphi řadu nových výrobků a opět tak potvrdí, že považuje evropský trh náhradních dílů za velmi důležitý. Nové výrobky je možné rozdělit do šesti základních oblastí: podvozek, klimatizace, řízení motoru, dieslové motory, diagnostika a spotřebitelská elektronika.

- Výběr a zpracování nových výrobků byl proveden s tou nejvyšší pečlivosti, což je důsledkem naši angažovanosti v klíčových produktových oblastech. Nové výrobky dokládají, že Delphi má pro nezávisle dílny jednu z vůbec nejlepších nabídek na trhu - řekl Francisco A. (Frank) Ordoñez, předseda Delphi Product & Service Solutions a místopředseda Delphi Corporation. - Výrobky a služby, které budou mít na veletrhu Automechanika svůj debut, jsou moderní a vycházejí vstříc očekáváním zákazníků. V oblasti dieslových motorů oboru přišly dobré časy, a Delphi je rozhodnutá dodávat majitelům vozidel se vznětovými motory výrobky a služby nejvyšší kvality.

 

PODVOZEK – V této produktové oblasti Delphi předvede několik nových řešení. Připravený bude katalog s více než 2700 položkami z aktuální palety náhradních dílů pro řídicí systém a zavěšení určených pro tak populární automobily, jako jsou VW Golf V, Ford Focus C Max, Opel Zafira, Peugeot 407 a Mercedes třídy A.

Mezi uvedenými v katalogu výrobky jsou mimo jiné koncovky táhel a tyče řízení, kulové klouby, výkyvná ramena, táhla stabilizátorů, objímky, pryžové kryty a čerpadla posilování pro řízení. Delphi také rozšiřuje řadu tlumičů o 100 nových použití a 60 nových součástek zavěšení a krytů.

Na začátku roku oznámila Delphi vznik joint venture s Roulunds Braking, předním evropským dodavatelem třecích výrobků pro výrobce automobilů a prodejce náhradních dílů. Společný závod vyrábí originální brzdové destičky prodávané v Evropě i ve světě. V závodě Delphi byla zavedena komplexní kontrola kvality a shody se specifikacemi a dodávkami.

Joint venture posílí pozici Delphi na trhu brzdových automobilových dílů určených pro trh náhradních dílů a servisy a je důkazem, že společnost Delphi chce rozvíjet svou pozici na tomto trhu nejen v Evropě, ale i na celém světě.

Kvalita nových brzdových destiček odpovídá nejnovějším odvětvovým standardům. Celá palety různých druhů destiček je vyráběna z více než 20 různých třecích materiálů a všechny díly jsou vybaveny vnitřní „mezivrstvou“. Jedná se dodatečnou vrstvu materiálu tloušťky 2-3 mm s větším podílem pryskyřic nacházejících se mezi nosnou deskou a vlastním třecím materiálem. Dva hlavní přínosy použití této dodatečné vrstvy znamenají menší počet vibrací a tím i menší hlučnost a lepší odolnost spojů ve střihu.

Firmy Delphi a Roulunds Braking konsolidovaly výrobu brzdových čelistí a brzdových bubnů. Spojené výrobní kapacity a technické zkušenosti jim umožní stát se předním hráčem na evropském trhu. Výroba brzdových čelistí založená na technologii Roulunds Braking určená pro obě firmy pro trh náhradních dílů je realizována ve francouzské obci Chevilly. Bubnové brzdy a čelisti pro výrobce automobilů jsou vyráběny v závodě Roulunds Braking v Chaumont en Vexin ve Francii.

Tyto strategické investice doplňují nabídku vysoce kvalitních výrobků Delphi souvisejících s brzdami. Široká paleta výrobků představuje zavedení komplexní strategie služeb zákazníkům „one stop shop“. Více než 8 tisíc katalogových položek představuje jednu z nejkompletnějších nabídek v  Evropě, která ve velké míře zásobuje celý evropský automobilový park. Tento katalog je ostatně neustálé doplňován – v roce 2006 bude doplněno více než 600 nových položek. Nový katalog bubnových systémů obsahuje více než 120 nových položek. Největším odbytištěm pro bubnové soustavy (zahrnující čelisti, válce, montážní a regulační díly – montované nebo volně ložené) je Francie, ale prodej se zvyšuje také v ostatních evropskými zemích.

 

KLIMATIZACE - Dalším výrobkem, který byl novinkou na trzích Automechanika, je nové zařízení pro diagnostiku a opravy klimatizace - Refmatic EVO (AT41500E). Toto celkově zautomatizované zařízení umožňuje autoservisům využití ziskové tržní nabídky - provádění servisu klimatizací. Zařízení je dodávané s databází, která obsahuje údaje o chladících prostředcích   a olejích, používaných ve většině evropských automobilů.

 

KONTROLA PRÁCE MOTORU  - Na základě vlastních zkušeností v této oblasti, které jsme získali při zpracování kontrolních systémů pro výrobce automobilů, Delphi významně rozšiřuje nabídku automobilové elektroniky pro všechny automobilové značky.

V první fázi se jedná o novinky týkající se elementů kontroly emisí, zapalování  a automobilových (palubních) počítačů. Současná nabídka bude dále rozšířena o čidla kyslíku. Realizace podpěrného programu firmy Delphi pomůže klientům, aby si uvědomili význam výrobků a technologií, ze kterých se vychází.

Díky tomuto můžou zákazníci využít možnosti trhu a zvětšit prodej. Podpěrný program zahrnuje školení, speciální katalogy a seznámení s diagnostickým zařízením Delphi. Nové výrobky budou doplňkem pro ventily EGR, nabízené fimou Delphi, které byly uvedeny na trh na začátku roku 2006. Do konce tohoto roku celý katalóg bude obsahovat více než 100 pozicí pro vozidla všech značek.

 

DIESEL - Síť vyspecializovaných servisů pro dieslové motory nabízí diagnostiku pro osobní a nákladní automobily na vysoké úrovni. Možnosti servisů byly nyní rozšířeny o diagnostiku a opravy systémů common rail a elektronických vstřikovacích čerpadel. Servis probíhá v čistém prostředí, kde je používané nejnovější testující zařízení s Hartridge AVM2PC.

Zákazníci Delphi můžou mít jistotu, že tyto služby jsou stejné jakosti,  jako služby nabízené výrobcům automobilů. Jsou odvedeny stejně spolehlivě a svědomitě. Další investice do sítě zajistí dokonalou jakost realizovaných služeb za přístupnou cenu. Nejnovější fáze servisního programu Delphi je pokračováním úspěšného programu oprav čerpadel common rail, který byl novinkou na trzích Automechanika v roce 2004.

 

DIAGNOSTIKA - Nabídka Delphi v oblasti bezkablového diagnostického nářadí s použitím tablet PC a PDA bude rozšířena o první diagnostické nářadí pro nákladní auta, které bude kompatibilní s vozidly mnoha výrobců. Nářadí dá servisu možnost realizace takových operací, jak identifikace automobilového (palubního) počítače, přečtení a anulování kódů chyb, monitorování paramerů počítače, aktivování a konfigurování/kalibrace mnoha systémů, včetně ABS, klimatizace i kontroly práce motoru. Nářadí používá vyzkoušenou bezkablovou technologii, která byla uspěšně použita v diagnostickém nářadí pro osobní automobily - DS100E, DS500E a DS800E.

Další novinka, která bude oznámená na veletrhu: zákazníci, kteří nyní používají diagnostické nástroje Delphi získají možnost aktualizace dat. Nová verze obsahuje více než 1,5 tisíce rekordů dat, což dovoluje používat nástroje na více než  22 tisících různých součástek nacházejících se v takových evropských vozidlech jako Ford, Opel, Renault, Peugeot a Citroën. Aktualizace bude poprvé ke stažení z internetu, a bude také nabízeny v tradičnější formě na CD-ROMu pro DS500E, DS800E a DS100E a na kartách SD pro DS100E.

– Zařízení potřebná pro servis moderních vozidel se stávají stále důmyslnějšími – komentuje Amar Cheballah, ředitel výrobní linky v Delphi Service Operations. - technické stanice také jdou s dobou a očekávají, že aktualizace budou dostupné v internetu.

Stahování dat z internetu nám umožňuje účinější realizaci aktualizací, a našim zákazníkům poskytuje  efektivní servisní služby pro stále větší okruh vozidel.

 

SPOTŘEBNÍ ELEKTRONIKA  – Rozšiřuje se sortiment  výrobků  audio v nabídce Delphi. Firma představí tři nové systémy, všechny ve formátu 1 DIN. Delphi Grundig X250 MP3 je to přehrávač CD / MP3 s tunerem RDS / EON a výkonemą 4 x 45 W.

Zařízení má dva výstupy LINE-OUT a vstup AUX IN díky kterému je snadné připojení MP3 přehrávačů, např. iPod®. X330SD je konstrukčně podobný X250 MP3, ale má více možností připojení. Pomocí portu USB 2.0, iPodem® lze řídit ze systému audio ve vozidle, a slot pro kartu SD poskytuje možnost poslechu ještě většího množství  MP3 souborů během jízdy. Technicky nejvyspělejším produktem zavedeným Delphi Grundig je X350 BT,který má většinu vlastností dalších modelů a navíc integrovaný přijímač Bluetooth a mikrofon s jehož pomocí lze vydávat  hlasové povely komend bez nutnosti pouštění volantu.

 

TISKOVÁ KONFERENCE DELPHI – ÚTERÝ, 12. ZÁŘÍ, 11:30  HODIN

Na trzích Automechanika se uskuteční tisková konference Delphi, během které firma oznámí zavedení na trh výše uvedených výrobků a další novinky.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   GP Brno 2006 objektivem Pavla Procházky

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose