www.car.cz
 

Změna presidenta společnosti SEAT
     8.9.2006 11:53 - tisková zpráva


Jmenování ve společnosti SEAT

Změna presidenta společnosti SEAT, S.A.

 

Dr. Andreas Schleef oznámil představenstvům společností AUDI AG a SEAT, S.A., úmysl odstoupit ze své funkce presidenta společnosti SEAT, S.A., ke dni 30. září 2006, který je zároveň i dnem jeho třiašedesátých narozenin.

 

Obě představenstva jeho žádost přijala a při této příležitosti Dr. Schleefovi vyjádřila poděkování za jeho neumdlévající úsilí při prosazování a reorganizaci španělské značky společnosti Volkswagen Group.

 

Představenstva společností AUDI AG a SEAT, S.A., jmenovala s účinností od 1. října 2006 novým presidentem společnosti SEAT, S.A., Ericha Schmidta, který je v současné době členem představenstva AUDI AG s odpovědností za nákup. S nástupem do nové funkce nepřestane být Erich Schmidt členem představenstva AUDI AG, ale odpovědnost za oblast nákupu od něj převezme Ulf Berkenhagen, v současné době vedoucí útvaru nákupu elektrických a elektronických zařízení Volkswagen AG ve Wolfsburgu.

 

Společně s funkcí presidenta společnosti SEAT, S.A., je Dr. Schleef také členem představenstva AUDI AG. Toto místo také opustí, nicméně svůj vztah ke společnosti Audi neukončí, ale bude v ní působit jako General Supervisor s odpovědností za regionální i lokální projekty. Audi tím potvrzuje důležitost Ingolstadtu nejen jako místa hlavního sídla společnosti, ale i jako ekonomické, sociální a kulturní oblasti pro převážnou většinu svých zaměstnanců.

 

 

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Karambol Michal Javůrek - Most2006, foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose