www.car.cz
 

XVII.ročník Horácké rally s novým silným partnerem - ČEZ
     12.9.2006 19:13 - tisková zpráva


Do pořádání XVII.ročníku Horácké rally, jdoucí se poprvé i jako Evropský pohár v rally vstupuje nový partner, kterým je v pozici hlavního sponzora Skupina ČEZ. Završuje se tak paralela od názvu vlastního autoklubu, založeného především pracovníky Jaderné elektrárny Dukovany, přes formu přes různé formy podpory až po vznik partnerství v podobě hlavního sponzora. 

Energetická Skupina ČEZ patří mezi nejdůležitější ekonomická uskupení v České republice. Současně patří také mezi 10 největších energetických uskupení v Evropě a to jak z hlediska instalovaného výkonu, tak podle počtu zákazníků. Skupina ČEZ zaujímá přední pozici na trhu s elektřinou ve středoevropském regionu. Další informace o Skupině ČEZ jsou k dispozici na internetové adrese : www.cez.cz.

Ještě s jedním partnerem však pořadatelé z Autoklubu elektrárna Dukovany navázali spojení a v současné době dojednávají poslední možnosti a podmínky spolupráce. Tím jsou kolegové z Dolního Rakouska, pořádající OMV Waldviertel Rally, jedoucí se jako poslední soutěž Evropského poháru na konci měsíce října, respektive 26.10 – 28.10.2006, nedaleko naší jižní hranice a která bývá hojně navštěvována našimi diváky i našimi startujícími posádkami. A právě těch se týkají i závěrečná jednání, které by měly vyústit v zajímavou nabídku posádkám startujícím na obou podnicích.  

Miloš Morávek
tiskové středisko HR


PR


 
 
Fotogalerie:   Audi R10 TDI, vítěz seriálu ALMS

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose