www.car.cz
 

Vyhlášena fotosoutěž k letošnímu ročníku Horácké rallye
     12.9.2006 19:21 - tisková zpráva


Auto klub elektrárna Dukovany společně s tiskovým střediskem Horácké rally nově vyhlašuje fotosoutěž k letošnímu ročníku Horácké rally. Soutěž je vypsána jako společná kategorie pro profesionální fotoreportéry i fotoamatéry.

Vypsané kategorie:  
Barevná fotografie – podmínky :

- maximálně pět fotofrafií

- formát fotografie pouze ve formátu 13 x 18 cm

 

Digitální fotografie – podmínky :

 - maximálně pět fotofrafií 

- maximální rozlišení jedné fotografie je 1600 * 1200

- maximální velikost jedné fotografie je 500 kB

- povolený formát digitální fotografie je JPEG

 

Žánrové fotografie – podmínky :

- platí vše uvedené pro výše uvedené kategorie, obě předcházející kategorie se v této slučují v jednu

- do této kategorie budou zařazeny fotografie, které se přímo nedotýkají jízdy soutěžních vozidel, ale atmosféry kolem celé soutěže 

Ke každé fotografii přiložte krátký popis, který doplňte údaji o autorovi (jméno a příjmení, adresa, telefonický a manilový kontakt). Uzávěrka přihlášek je 31.října 2006. Pětičlenná odborná komise složená ze členů autoklubu následně vyhodnotí došlé fotografie a vyhlásí nejlepší fotografie v jednotlivých kategoriích. Výsledky budou zveřejněny na internetových stránkách Horácké rally do 30.listopadu 2006 a následně budou uvedeny v oficiálním programu soutěže pro rok 2007.

Zaslané fotografie se stávají majetkem vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo je volně použít v rámci vyhodnocení Horácké rally 2006 a při přípravě příštího ročníku.

Fotografie zasílejte na adresu : Auto klub elektrárna Dukovany, Račerovická 1042, 674 01 Třebíč, v případě digitálních fotografií na  adresu : mil.moravek@seznam.czTato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny .

Ceny:
V každé kategorii, které budou hodnoceny samostatně, budou uděleny tři ceny v podobě finanční hotovosti (500 – 300 – 200 Kč). Podle úrovně soutěžních příspěvků mohou být uděleny dvě stejné ceny, případně některá cena nemusí být udělena.  

Miloš Morávek
tiskové středisko HR


PR


 
 
Fotogalerie:   Rallysprint Vyškov od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose