www.car.cz
 

Uvidí premiérová Sazka Arena (v listopadu) také Jana Brabce ?
     14.9.2006 11:31 - tisková zpráva


Že nikdy není předem nic ztraceného dokázal loni v lednu v brněnské hale Rondo jihomoravský jezdec Jan Brabec, který ve třídě 125 ccm senzačně porazil favorizované Američany a po součtu pátečních a sobotních výsledků se stal celkovým vítězem stopětadvacítek.

 Do letošní hlavní motokrosové sezóny vstoupil Brabec vinou operace ramene opožděně a trpělivě hledá svoji bývalou vítěznou formu. V barvách nizozemského týmu by měl ještě letos stihnout alespoň jeden závod světového šampionátu, a to v sedle nového stroje Suzuki 450.

Pokud Brabcovi všechno zejména zdravotně klapne, budou mít diváci další důvod navíc, proč o víkendu 4.- 5. listopadu do Sazka Areny zamířit !


Oblíbeným mužem halového publika je i Petr Bartoš, jeden z mála našich motokrosařů, který i během zimní přestávky už několikrát dokázal v brněnském Rondu zahraničním soupeřům zdatně vzdorovat. Letos startoval v Brně ve třídě Open, v pátečním pořadu do finále sice nepostoupil, v sobotu však po výborném úvodu dojel pátý a celkově skončil jako nejlepší český závodník na desátém místě.Doprovodnou show bude mít motokros v pražské Sazka Areně více než bohatý.

Pořadatelé například překvapí soutěží, v níž se za řídítky motokrosových strojů střetnou dívčí závodnice. Mezi motokroskařkami nebude chybět Jana Bártová, která si dobře vedla v letošního premiéře ženského Světového poháru FIM. Předprodej vstupenek na mezinárodní motokros v pražské Sazka Areně už běží plným tempem.


Forsage


 
 
Fotogalerie:    Se „stovkou“ do Alp, foto Pavel Drobek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose