www.car.cz
 

Jakub Smrž v Austrálii zabodoval osmým místem !!
     17.9.2006 14:26 - tisková zpráva


GMC Australian Grand Prix

17. září 2006 – Závod

 

V Austrálii skončil Smrž na slušném osmém místě a Karel Abrahám sedmnáctý, takže jen kousek  od  svých prvních světovývh bodů.

  

Karel Abraham

17. místo ( ztráta na prvního : 31.890 )

                                                                                                                                                           

„Dnešní start se opět dvakrát opakoval. Poprvé se mi povedl a pohyboval jsem se na 16.místě. Pak bohužel přišla kvůli pádu červená vlajka. Druhý start se mi vůbec nepovedl. Bojoval jsem ze začátku se Zanettim a poté s Espargarem, který nakonec dokončil závod jedno místo přede mnou.

 

Motorka jela velmi dobře a neměl jsem žádné problémy. Hrozně mě to mrzí, mám prostě smůlu. Veřím, že kdyby nebyl první závod zastaven, dojel bych na body."

 

 

Kuba Smrž

8. místo ( ztráta na prvního : 37.134 )

 

„Ve warm upu jsme zkoušeli ještě poslední změny. Chtěli jsme vyřešit drobný problém s vidlicemi, ale nedařilo se nám. Do závodu mechanici nechali stejné nastavení jako pro kvalifikaci. Volba pneumatik byla jasná, vyzkoušeli jsme je včera v tréninku. Start do závodu se mi povedl, ale nejvíce jsem udělal v prvním kole. Hned od začátku jsem jel za Lorenzem, který mi pak poodjel. Za pár kol se vytvořila skupina, ve které jel Barbera, já, Locatelli a Aoyama. Víceméně jsem je celý závod následoval. Párkrát jsem je zkusil předjet, ale po pár kolech se změnilo trochu počasí a moje motorka ztrácela na akceleraci oproti ostatním.

 

V závěru závodu jsem se ještě pokusil dostat před Locatelliho, Barberu a Ayoamu, ale bylo to moc riskantní. Pro mě bylo důležité dokončit závod. Určitě jsem spokojený a všechno fungovalo bez problémů celý víkend. Tento rok je to právě tady na Phillip Islandu moje devadesátá Grand Prix.  Motorka jela dobře, top speed byla vysoká. Celý tým udělal pro dnešek maximum a jsme spokojeni. "

 

PR

Zuzana Ulmanová


 
 
Fotogalerie:   MČR čtyřkolek a sajdkárů - Vranov u Brna od Aloise Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose