www.car.cz
 

MotoGp Japonsko 2006: první kvalifikace - Smrž na hranici první desítky
     22.9.2006 10:33 - tisková zpráva


A-STYLE Grand Prix of Japan
22. září 2006 – 1. kvalifikace

Karel Abraham
20. místo ( čas : 2´00.027 )
 
„Ráno nebyl žádný problém s nastavením a motorka jela dobře. Dosáhl jsem osmého místa. Pro odpolední kvalifikaci mechanici udělali pár změn a zvolili jsme jiné pneumatiky. V půlce kvalifikace je vyměnili za užší, ale dobře se mi nejelo. Při výjezdu z pomalých zatáček to hodně klouzalo. Přesto jsem si na nich zajel svůj nejlepší čas. Dosáhl jsem dvacátého místa a jsem docela spokojen. Jen to nechci zakřiknout a doufám, že se mi zítřek víc povede."

Kuba Smrž
11. místo ( čas : 1´54.242 )

Ráno jsem skončil desátý. Všechno fungovalo dobře. Do kvalifikace mechanici vyzkoušeli trochu změnit převodovku, ale bohužel jsem zjistil, že to nebyl až takový přínos. Na zítřek to vrátíme zpět. V průběhu kvalifikace jsem se držel hodně vepředu, ale pak ke konci byl problém zrychlit.

Nevyšlo mi ani jedno kolo. Slábla mi přední brzda a s tímhle bylo těžké na této trati jet.  Většina zatáček je na brzdění. Myslím si, že je možné jet podstatně rychleji. Na zítra změníme drobnosti v pérování,již zmíněnou převodovku a vyměníme brzdu."

PR


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí za WTCC v Brně 2006 od Jirky Navrkala I.

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose