www.car.cz
 

A1GP 2006/2007 : Tolik hvězd v Brně ještě nebylo – přijeďte za nimi !!!
     22.9.2006 19:48 - tisková zpráva


Masarykův okruh pamatuje řadu událostí, při nichž se v jeho zákulisí představily hvězdy automobilového sportu největší velikosti, ovšem to, co nás čeká 6. až 8. října, předčí všechno.

Premiéra formule A1GP totiž nepřinese jen dramatické závody, ale také rej skutečných osobností světové scény. A většinou to budou bývalí vládci formule 1.

Brazilec Emerson Fittipaldi, Brit John Surtees, Australan Alan Jones, Rakušan Niki Lauda, jsou pánové, kteří stojí v čele svých týmů. Vedle nich se má v Brně objevit další exmistr světa F1 Keke Rosberg z Finska a také americká star Al Unser mladší, dvojnásobný vítěz 500 mil v Indianapolis. Nelze zapomenout na muže, který stojí za úspěchy Michaela Schumachera a platí za jednoho z nejobratnějších manažerů vůbec. Ano, je to Willi Weber, šéf  německé reprezentace.

A protože vedení A1 GP se podobně jako zámořské šampionáty či DTM snaží dělat vše pro fanoušky, mohou si diváci na hvězdy takzvaně sáhnout. Stačí si připlatit za vstupenku do paddocku a cesta pro vzácné autogramy a setkání je otevřená.

Fanoušci pozor, přijedou i Baroš s Rosickým
Nejen esa a celebrity motorsportu budou zdobit brněnský víkend A1GP. V neděli se na Masarykově okruhu objeví také dvě fotbalové hvězdy – Milan Baroš a Tomáš Rosický. Opory české reprezentace se podívají na hlavní závod Světového poháru motorsportu a pak budou k dispozici fanouškům.

Místo a přesný čas autogramiády patrona české stáje A1GP Baroše, Rosického a dalších osobností organizátoři včas upřesní. Už nyní je však jisté, že se akce uskuteční po hlavním formulovém závodě, který startuje v 15.00.
 

BPA

PS: a ještě pozor: máme  připravenu soutěž o vstupenky na tento závod, kterou na našich stránkách najdete již brzy !!!!

Oficiální stránky : www.bpa.cz


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí za WTCC v Brně 2006 od Jirky Navrkala I.

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose