www.car.cz
 

Moto GP v Japonsku: Jakub Smrž drží desátou pozici
     23.9.2006 11:19 - tisková zpráva


A-STYLE Grand Prix of Japan
23. září 2006 – 2. kvalifikace


Karel Abraham
23. místo ( čas : 2´00.027 )
 
„Oproti ránu mechanici do kvalifikace změnili převodovku na pátý rychlostní stupeň. Po celou dobu jela motorka velmi dobře a nesetkal jsem se s žádným problémem. Odpolední trénink nedopadl podle mých představ. Celou dobu jsem jezdil s Terolem a De Rosou a pohybovali jsme se kolem 17. místa. Při mém nejrychlejším kole mě blokoval pomalý jezdec.

Takže představa o umístění v první dvacítce opět nevyšla. Motorka ztrácí na top speed. 23. místo mě mrzí, ale celkově mám z jízdy velmi dobrý pocit. Trochu se bojím, aby motorka na rovince zítra jela. Jestli nepojede, bude to opět marný boj, protože mě na rovince všichni jezdci předjedou."

 


Kuba Smrž
10. místo ( čas : 1´53.504 )

„Ráno jsme od začátku zkoušeli starší pneumatiky a všechno fungovalo docela dobře. Podařilo se mi o pár desetin zlepšit včerejší čas. Jezdil jsem úplně sám stabilní časy, na úrovni včerejší kvalifikace. Na odpoledne mechanici trochu změnili nastavení vidlice. Je to jediná věc, která ještě není úplně podle mých představ.

Trošku mě to brzdí. V kvalifikaci už to bylo o malinko lepší. Podařilo se mi dostat se pod svůj včerejší čas i když jsem se trochu ztratil v pořadí. Ke konci jsem zrychlil. Je škoda, že prvních osm jezdců trochu odskočilo. Pro závod je určitě dobré, že všechny časy, i čas kvalifikační jsem zajel úplně sám."


pr


 
 
Fotogalerie:   Horácká rally Třebíč 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose