www.car.cz
 

Moto GP Japonsko 2006 : První světové body pro Káju Abrahama !!! 13. místo
     24.9.2006 09:53 - tisková zpráva


A-STYLE Grand Prix of Japan
24. září 2006 – Závod


První body pro Káju Abrahama!


Karel Abraham
13. místo ( ztráta na prvního : 39.817 )
 
„Celý závod jsem jel se skupinkou, ve které byl Cortese, Kuzuhara, Rabat, Lai a další jezdci. Start se  mi povedl. Během jízdy mi trochu klouzala přední guma, ale nastavení motorky bylo jinak perfektní, s top speed jsem problémy neměl. Snažil jsem se dostat co nejvíc dopředu, protože poslední kolo je vždycky nejtěžší a nechtěl jsem riskovat třináctou pozici. 

Předjet některé jezdce bylo opravdu těžké. Jsem hrozně šťastný, že mám první body!"

 

Kuba Smrž
Pro pád závod nedokončil

„Dnes se mi povedl asi nejlepší start za celou sezónu a v prvním kole jsem se pohyboval v přední desítce. Po několika kolech se ustálila skupina ve které byl Barbera,Simoncelli,já a Yokoe, který jel na divokou kartu. Dlouho jsem se pouze vozil za skupinou,abych šetřil pneumatiky ke konci závodu. Zhruba od poloviny jsem začal předjíždět ostatní. Neustále se měnilo pořadí. Osm kol do konce jsem jel v této skupině druhý, celkově na osmém místě za Simoncellim.

Musel jsem začít zrychlovat, aby Simoncelli neujel. Nechtěl jsem jet na jistotu. Bohužel jsem šest kol před koncem přebrzdil přední kolo v nájezdu do jedné z pomalých zatáček a upadl. Hrozně mě to štve, protože to byl jeden z nejlepších závodů letošní sezóny a skvělý boj ve skupině, kde jsem dokázal držet krok s továrními jezdci Barberou a Simoncellim.

Nejvíce mě to mrzí vůči týmu,  který očekával dobrý výsledek po slušných trénincích. Teď se budu maximálně připravovat na poslední dva závody sezóny, které se jedou na mých oblíbených tratích."


PR
Zuzana Ulmanová


 
 
Fotogalerie:   Brněnská sobotní 3-hodinovka, foto M.Repka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose