www.car.cz
 

BMW 1 challenge při Podzimní ceně Brna - neděle
     27.9.2006 13:18 - tisková zpráva


I druhý závod BMW 1 challenge při Podzimní ceně Brna 2006 se stal kořistí Jaroslava Honzíka jr. Vedle Honzíka se do první řady probojoval ve druhém měřeném tréninku Lumír Firla. Druhá řada byla ve složení Michal Matějovský a Milan Kusý jr. Až ve třetí řadě stál Robert Lukas s Michalem Dolákem. Ve voze se startovním číslem 5 vystřídal Petra Sýkoru Petr Januška, který se s vozem teprve učil.

Nejlépe odstartoval Lumír Firla, ale ve druhém kole se před něj dostal Honzík jr. a až do cíle nedal nikomu šanci. Skvělou jízdu předvedl pátý statující Robert Lukas, po prvním kole byl již třetí a v devátém kole úspěšně zaútočil i na druhou pozici Firli, kterému se v těsném závěsu za Honzíkem zvedala teploty vody a musel vytvořit dostačující rozestup. Ke konci posledního kola závodu lehce chyboval Robert Lukas a dvojice Firla - Matějovský se za něj dotáhla. Bohužel již nebylo více prostoru pro vzájemné souboje.

Druhým nejtěsnějším soubojem byl Michal Dolák a Milan Kusý sen., jenž je v cíli dělila jedna vteřina. I ve druhém závodě měl smůlu Milan Kusý jr., který tentokrát kolidoval s Michalem Matějovský. Tentokrát ale nebylo z kačírku cesty zpět.

Další závod proběhne v rámci světového poháru národů - A1 GP ve dnech 6-8.10.2006. Startovní rošt BMW 1 Challenge bude plný hvězd! Již brzy více podrobností...

PR


 
 
Fotogalerie:   WTCC 2006 - závod F3000 v Brně, foto Fr. Kocman

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose