www.car.cz
 

On line systém NASEC® sleduje auto i zastaví zloděje
     27.9.2006 17:17 - tisková zpráva



NASEC® sleduje auto i zastaví zloděje

 

 

Pomocí on-line systému NASEC  je možné odcizený vůz na dálku zastavit. Majitelé firemních vozů mohou sledovat zda jejich řidič nejede černou jízdu nebo nepřekračuje povolenou rychlost. Namontovat jej lze do vozu během několika hodin.  Za odcizeným vozem vyjíždí zásahový vůz bezpečnostní služby, která je pro Vás na příjmu nonstop. Tento systém je určen nejen pro vozidla osobní a nákladní, ale i pro zemědělské a stavební stroje.

 

Systém se skládá z řídící jednotky, GPS a GSM antény, SIM karty. Vše je ukryto v autě bez jakéhokoli označení na vozidle. Zloděj tedy neví, zda krade zabezpečený vůz.

 

Dispečinky vše sledují

Systém NASEC má partnery po celé ČR s nonstop dispečinky a výjezdovými vozidly. Systém využívá jak domácí uživatel na svém PC prostřednictvím internetu, tak dispečer speditérské firmy. Každý může sledovat kde se jeho auta právě nacházejí. Přes internet a SIM kartu v autě se na vašem PC zobrazí nejen poloha vozu na mapě, ale i zda řidič nejen příliš rychle, nebo zda neopustil plánovanou trasu jízdy. Tento systém dokáže majiteli vozu vytisknout knihu jízd včetně grafického znázornění.

 

 

Zajímavá je cena….

Na trhu zaplatíte za jiné systémy tisíce korun měsíčně. Těm, kdo si pořídí základní službu systému NASEC, bude účtováno jen 100,- Kč měsíčně bez DPH. K tomu ještě dostanete 20% slevu na havarijním pojištění od většiny pojišťoven na českém trhu.

 

 

Informujte se na www.nasec.cz , nonstop dispečink 608 955501, obchod@nasec.cz

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Naši zlatí vrchaři z Buzetu 2006 - D.Michl a M.Svoboda

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose