www.car.cz
 

Příznivci parašutismu nechtěně zasponzorovali závody dragsterů....
     28.9.2006 16:04 - Pavel Jelínek


Proč příznivci parašutismu musejí platit vstupné na závody motorek, když skuteční návštěvníci závodů sledují celé dění bez placení? K této tragikomické situaci docházelo dne 23.9.2006 na závodech dragsterů na silnici 125  jižně od Kolína pořádaných AMK v Kolíně. 

Lidé kteří se přijeli podívat na své příbuzné a přátele jak skákají padákem na  letišti museli projít okolo místa kde se motorky připravovali na start. Možná se dalo někde projít po poli, přelézt nějaký plot a na letiště dostat jinudy, ale pokud člověk nezná tamnější krajinu, nechce si nechat ujít seskok svého příbuzného padákem a navíc jako v našem případě má kočárek, tak nezbývalo skutečně nic jiného než zaplatit 70,- kc za osobu.

Pořadatelé tvrdili, že jiné cesty není. 

Lidé kteří ale přijeli sledovat závody před pokladnou zahli podél hrazení na pole a pohodlně sledovali závody bez placení. Při odchodu jsem zaslechl jak si oni organizátoři vzájemně posteskávají, že takhle si nevydělají. Měl bych pro ně tedy radu.

Příště pořádejte vaše závody vedle ruzyňského letiště a vybírejte vstupné od lidí kteří jdou na letadlo. Těch tam bude určitě více než hrstka nadšenců pro parašutismus.

 

Martin Mezihorák


 
 
Fotogalerie:   SCC a národní formule Brno, foto M.Repka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose