www.car.cz
 

VIP den mosteckého týmu CarDo s Chantal Poullain
     29.9.2006 07:40 - Vladimír Rožánek


Na mosteckém automotodromu se včera konal VIP den CarDo Racing z Mostu, a tak k vidění byl nejen prototyp PRC vybavený pohonnou jednotkou z formule 1, ale také velmi rychlé BMW GTR V6 dvojnásobného mistra Evropy Roberta Šenkýře.

 

Pražský jezdec David Losman přivezl do Mostu Peugeot 306 SP, se kterým letos vybojoval sedmé místo v Evropě a probojoval se tak do národního týmu. Na akci nemohl chybět vůz BMW 130i Challenge, se kterým letos velmi pěkně jezdí Michal Dolák, se kterým se v Mostě svezla i Chantal Poullain, která již má své závodnické začátky za sebou v jiných seriálech.

 

Chantal Poullain opět okusila opravdové závodní auto a možná se s ním sveze i při několika závodech BMW 1 Challenge. V začátku, na mokrém asfaltu, jí ještě auto mnoho neposlouchalo, a tak bavila publikum, ale v závěru se její jízda velmi zlepšila, proto se na její starty v populárním BMW 1 Challenge můžeme jen těšit.

 

Vozy z poháru BMW 1 Challenge byly k vidění hned tři a někteří pozvaní hosté měli možnost usednout na horké sedadlo spolujezdce a zažít pocity opravdového závodníka. Michal Dolák však potenciál vozu využíval naplno, a tak někteří si jízdu velmi pochvalovali. Rádi pak také zúčastnění využili možnosti občerstvení ve VIP stanu.

 

 

Závěrem sluší poděkovat všem sponzorům, hosteskám, jezdcům, mechanikům  a mediálním pracovníkům, bez jejichž záštity by se akce nemohla uskutečnit.

 

Foto z akce zde

 

Vláďa Rožánek


 
 
Fotogalerie:   Chantal Poullain u CarDo

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose