www.car.cz
 

ALMS: Aston Martin Racing zastavil v Atlantě dopravu
     30.9.2006 00:15 - tisková zpráva


Aston Martin Racing v úterý 26.září způsobil dopravní kolaps při návštěvě obchodního zastoupení Aston Martin v Atlantě.

Téměř 300 hostů a zaměstnanců společnosti Aston Martin sledovalo úžasné představení, simulovanou zastávku v boxech. V prostorách obchodního zastoupení v Roselu tým předvedl výměnu pneumatik závodního speciálu DBR 9.

Předvedeny byly oba závodní vozy DBR 9 a všichni čtyři závodní jezdci. Tomáš Enge, Pedro Lamy, Stephane Sarrazin a Darren Turner rozdávali autogramy a odpovídali na dotazy návštěvníků této akce. Závodní vozy Aston Martin 007 DBR9 udělaly na přihlížející velký dojem. John Hindhaugh, mluvčí Radia Le Mans, komentoval tento večer a seznámil hosty s děním v American Le Mans Series.

Craig Forbes ze splečnosti Aston Martin Atlanta: Bylo to úžasné. Pro naše zákazníky a zaměstnance to byla jedinečná příležitost vidět závodní vozy tak blízko. Odezva od nich byla veliká a jsme rádi, že přišlo tolik lidí. Dnes večer budeme diskutovat o tom, jakou připravíme akci v budoucnu.

George Howard-Chappel, šéf týmu Aston Martin racing: "Pro tým to byl úchvatný večer, byli jsme velmi vřele přijati od hostů a zaměstnanců Aston Martin Atlanta a doufáme, že i my jsme pro ně připravili nezapomenutelné okamžiky."

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Historici na Klausenu od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose